Allt till marknadsföringen av ditt företag.
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

Det går bara att använda en rabattkod per beställning. Rabatten dras av i kundvagnen. Rabatter gäller inte leveransavgifter, moms, abonnemang eller tidigare köp, om inget annat anges. Ytterligare avgifter kan tillkomma för leverans och uppgraderingar om inget annat anges. Gratiserbjudanden gäller endast det lägsta antalet av varje produkt och inte fler än 2 artiklar per beställning.

 
 

Rabattkoden är aktiverad:

Sett oss på TV? Klicka här för att skapa egna visitkort
Aktivera
Det går bara att använda en kod per beställning.
 
 
Sett oss på TV?
 
Rabattkoden är aktiverad
Sett oss på TV?
Stäng
 
 

Etiketter

 

Perfekta till produktmärkning eller bara för skojs skull

  • Organisera på kontoret, märk dina produkter, sätt på paket eller använd dem bara för skojs skull
  • Fyrfärgstryck på matta självhäftande etiketter
  • Finns i flera olika former och storlekar för att du ska hitta precis vad du behöver
Etiketter

Små etiketter - runda


Små etiketter - runda
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 24 st
Märk dina produkter med dessa runda etiketter på 38 mm i diameter. Dessa små etiketter passar perfekt för en logotyp, initialer eller ett företagsnamn.

Stora etiketter - runda


Stora etiketter - runda
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark på 6
Spara pengar genom att köpa dessa anpassningsbara etiketter för paketering och märkning. Med en diameter på 76 mm är de stora nog för att på plats med kontaktinformation eller ett specialerbjudande.

Små etiketter - ovala


Små etiketter - ovala
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 10 st
Dessa snygga små etiketter på 76 x 51 mm passar perfekt till att organisera eller märka produkter eller personliga saker. Sätt dem på enskilda artiklar, kartonger, påsar, matlådor och mycket annat.

Små etiketter - ovala


Små etiketter - ovala
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 4 st
Se till att dina varor sticker ut ur mängden med dessa stora ovala etiketter på 127 x 76 mm. Lägg till din logotyp eller företagsinformation för ett professionellt utseende eller designa dem för personligt bruk.

Små etiketter - rektangulära


Små etiketter - rektangulära
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 10 st
Dessa rektangulära etiketter passar perfekt till presentförpackningar och kartonger samt mycket annat. Lägg till din logotyp och kontaktinformation för ett professionellt utseende. Finns i storleken 87 x 49 mm.

Stora etiketter - rektangulära


Stora etiketter - rektangulära
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 4 st
Gör det enkelt för kunder att känna igen dina produkter och artiklar. Dessa etiketter på 76 x 102 mm kan användas för att märka lådor eller enskilda artiklar samt till paketering och mycket annat.

Etiketter och klistermärken från Vistaprint

Sätt proffsiga och praktiska adressetiketter på brev, paket och annat.
Med egna adressetiketter sparar du tid samtidigt som du visar upp ett enhetligt utseende. Skapa etiketter med din adress och logga eller använd en av våra designer. Det finns gott om plats för handskrivna adresser också.
Ytterligare avgifter tillkommer för leverans, produktuppgraderingar och uppladdningar av foton/logotyper såvida inget annat anges. Max antal gratisprodukter per beställning är 4. Rabatter gäller inte på tidigare beställningar eller i kombination med andra erbjudanden. Observera att Vistaprint förbehåller sig rätten att återkalla, annullera eller ställa in detta erbjudande när som helst, med eller utan anledning. Detta inkluderar, utan begränsningar, om villkoren i erbjudandet inte överensstämmer med vår avsikt p.g.a. fel eller utelämningar.