Mappar

Presentera elegant
• Specialdesignade mappar med två fickor och en hållare för visitkort.
• Hållbart papper på 300 g/m² med en slät och glansig finish
• Kraftigt papper med förstärkta kanter.
• Slät, glansig finish som ger ett proffsigt intryck.
Storlek
9.5" x 12" Reinforced
Material
Glossy
Vikt
Standard
Antal
Pris 2.340,00 kr ...

Priser inklusive moms

Produktspecifikationer

Material, utfall, marginaler med mera.

Gör ett varaktigt gott intryck med proffsiga mappar

Mappar är ett diskret men effektivt sätt att inte bara organisera papper, utan att också visa dina kunder hur proffsig du är.
Vi är alla medvetna om hur viktigt det är att göra ett gott intryck, och när du träffar en ny kund eller lämnar över kontrakt, fakturor eller andra viktiga papper räknas varenda liten detalj.
Här är några tips som hjälper dig att presentera ditt företag på bästa möjliga sätt:

Tänk minimalistiskt. Mappar ska vara funktionella och det är trots allt vad som finns inuti som räknas – så här är det minimalism som gäller.
Har du en slogan? Använd den! Utöver att trycka företagets namn och logga skulle du också kunna lägga till en slogan som representerar ditt företag.
Använd en bra bild. Mappar är det perfekta stället att visa en inspirerande bild som representerar ditt företag och dess tjänster.
Tänk på innehållet. Om du vet att mapparna kommer att användas i ett särskilt syfte kan det vara en bra idé att skriva något om det på omslaget.
Lägg till kontaktinformation. Det är alltid bra att göra det enkelt för kunder att kontakta dig. Inkludera telefonnummer, hemsida, mejladress eller Facebooksida.
 
Skriv en recension och se vad andra kunder säger.
Garanterat nöjd
Eller så ersätter vi dig. Oavsett skäl.