Loading...

Anpassade vattenflaskor och termosmuggar från CamelBak®

Låt ditt varumärke göra dig sällskap överallt från hemmets lugna vrå till den friska vildmarken – tack vare specialdesignade CamelBak®-produkter.  Personanpassa dina egna termosflaskor och termosmuggar hur enkelt som helst. 

2 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
2 resultat-

Ta vätskebalans och varumärkesprofilering till nästa nivå med anpassade CamelBak®-produkter. 

Från bolagsmöten till picknickar i det fria – visa upp ditt varumärke med anpassade vattenflaskor och termosmuggar från CamelBak®. Vårt sortiment består av termosmuggar, campingmuggar, termosflaskor och mycket annat – allt beroende på tillgänglighet. Dessa produkter har en hållbar konstruktion av rostfritt stål, halkfri undersida, vakuumisolering som håller din favoritdryck kall eller varm längre och andra praktiska funktioner.

Vill du sätta din personliga prägel på dessa CamelBak®-flaskor och -muggar? Vi gör det enkelt i vår intuitiva designstudio. När produkterna har skickats till dig kan du dela ut dem till alla från pendlare till utomhusfantaster – lojala kunder och likasinnade. Och om du behöver hjälp när du anpassar dina produkter finns våra designexperter bara ett klick bort.  

Vanliga frågor och svar

CamelBak® är kända för att producera hållbara vätskebalanserande produkter som varar länge. De flesta av deras muggar och vattenflaskor är tillverkade av material som BPA-fri plast eller rostfritt stål som tål dagligt bruk – oavsett vart äventyret bär hän. 

Produkter man släcker törsten med – däribland CamelBak® – är utmärkta att göra reklam med av flera orsaker. De är praktiska saker som används varje dag på gymmet, kontoret och ute i naturen. De tillgodoser olika livsstilar – och uppskattas därför av riktigt många.  

Ja. Om du har en färdig design kan du ladda upp den till dina varumärkesprofilerade CamelBak®-produkter. Vi stöder alla de vanligaste filtyperna, till exempel .pdf, .ai, .jpeg, .png, .doc och .ppt.  

För närvarande kan du sätta din unika prägel på CamelBak®-produkter med screentryck eller tampografi. Appliceringen skiljer sig åt mellan de här två metoderna, men i båda fall används enfärgstryck med en jämn och något upphöjd känsla. Din design blir livfull och ljusäkta.

Ja, för de flesta av våra specialdesignade CamelBak®-produkter finns en minimibeställning – börjar på 6 eller fler. Som tur är för dig får du mer rabatt ju fler du beställer.