Loading...

Specialdesigna en praktisk reklamgåva som kommer till användning varje dag.

  • Enkel aluminiumvägg
  • Skruvkork med karbinhake (inte lämplig för klättring)
  • Volym: 770 ml

Dekoration: Digitalt bläckstråletryck (Obegränsade tryckfärger. Jämn känsla. Inga designbegränsningar), Tampotryck (1 tryckfärg. Jämnt, något upphöjt tryck. Bra priser på stora beställningar) eller Lasergravyr (Designen etsas på produktytan. Skarp och elegant stil).

Vätskebalans när du är på språng
Vattenflaskor med varumärke kommer att användas ofta – de är perfekta för gymbesöket, vandringar i naturen eller bara för att släcka törsten där hemma. Återanvändbara vattenflaskor har blivit ett viktigt inslag i varje väska och är ett utmärkt sätt att visa upp din företagsprofil, den lokala klubben eller en viktig sakfråga.

Praktisk design
Denna modell har en praktisk karbinhake så att du kan haka fast den utanpå väskan eller ryggsäcken. Vill du hellre ha den i väskan är flaskan garanterat läckagefri tack vare den tätslutande skruvkorken. Rymmer hela 770 ml så att du kan släcka törsten när du är på språng.

Interaktiv designstudio
I vår designstudio kan du enkelt specialdesigna din flaska. Du kan ändra storlek på logotypen och anpassa egna detaljer som grafik och text. Och om du behöver hjälp under designprocessen finns våra experter nära till hands.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign