Loading...

Alla utomhusskyltar

Varför vänta på ett tecken från ovan när du kan designa ditt eget? Specialdesigna våra trottoarpratare, griffelställ och olika slags gatuskyltar med din logotyp. Eller flagga vitt och brett med våra flaggor och banner.

17 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
17 resultat


Vanliga frågor och svar

Vi har mängder av skyltar för utebruk till olika typer av verksamheter. Du kan locka fotgängare och informera förbipasserande om dina specialerbjudanden, öppettider osv. med en lätt trottoarpratare, en robust mastflagga, ett griffelställ som enkelt kan uppdateras eller en ljusäkta plastskylt. Se till att alla kan se ditt budskap, även i en folkmassa eller på mässor: Vind- och vädertåliga polyesterflaggor kan enkelt packas ihop och transporteras. Våra meshbanner är ljusa och färgglada samtidigt som vinden kan blåsa genom dem.

Vi har stabila och vädertåliga alternativ som kan stå ute och tål olika väder samt väderbeständiga skyltar som är enkla att ta in och ut efter behov. Våra meshbanderoller är tillverkade av ett polyestermaterial som är vind-, vatten- och UV-tåligt. Dubbelsidiga trottoarpratare är ljusäkta, vädertåliga och levereras med ett skydd för dina affischer. Våra polyesterflaggor står emot väder och vind och tål upp till 26 m/s starka vindar.

Ja, vi har trottoarpratare, griffelställ och andra dubbelsidiga plastskyltar.

Alla våra utomhusskyltar kan flyttas runt.