Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters

Affischer

Enkla att skapa. Svåra att missa.
• Många olika storlekar, material och branschspecifika mallar
• Toppmodernt affischtryck för färger som verkligen framträder
• Perfekt på väggar, dörrar, fönster, anslagstavlor med mera

Behöver du stora upplagor? Kolla in affischer i stora upplagor för konkurrenskraftiga priser på stora beställningar.

Produktlayout
Liggande
Stående
Affischstorlek
A2
A1
A0
B1
B2
286 x 439 mm
Affischmaterial
Glansigt papper
Magnetisk baksida
Exklusivt papper
Matt papper
Exklusivt glansigt papper
Lamination
NEJ
Antal
Lägg till tillbehör Lägg till tillbehör
Inga tillbehör tillgängliga för ditt val
Command™ monteringsstrips – Set om 6 stycken
Från 58,00 kr
Stafflin
Från 390,00 kr
Bordsstafflin
Från 260,00 kr
Pris 62,00 kr ...
Ursprungspris (62,00 kr) + Tillbehör (0,00 kr)

Priser inklusive moms

Produktspecifikationer

Material, utfall, marginaler med mera.

Nå ut på ett smidigt och effektivt sätt

Få ut information till nuvarande kunder och locka nya med proffsiga affischer. De är smidiga att designa och så pass prisvärda att du kan använda dem till alla slags kampanjer och evenemang. Du skapar enkelt din egen affisch – anpassa bara en av våra mallar eller ladda upp din egen design. Och om du verkligen vill skilja dig från mängden kan du välja en glansig finish som framhäver detaljer och ger liv åt färger.

Använd små affischer för att skylta om öppettider eller marknadsföra evenemang på olika ställen runt om i stan. Stora affischer är perfekta när du vill locka uppmärksamhet i skyltfönster eller större utrymmen. Oavsett var du sätter upp affischerna är de ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag och sprida information.
 
Användningsområden och designtips för affischer
Företag i alla slags branscher har stor användning för affischer för att marknadsföra evenemang och kampanjer eller lansera nya produkter, tjänster m.m. Frisör- och skönhetssalonger kan trycka bilder på trendiga stilar för att ge kunder inspiration. Reklamaffischer passar också bra till mäklare, restauranger, klädbutiker och andra inom detaljhandeln.

För företag inom nöjesbranschen är affischer det snabbaste och smidigaste sättet att annonsera om kommande evenemang. Oavsett om du väljer ett liggande eller stående format är affischer ett snyggt och proffsigt sätt att väcka uppmärksamhet.

Det är också lätt att skapa affischer till privata evenemang såsom bröllop och fester. Bilder på brudparet, studenten eller födelsedagsbarnet gör affischerna extra personliga och minnesvärda. 

Fotografer, konstnärer eller grafiska formgivare: Vistaprints affischer är ett otroligt enkelt och prisvärt sätt att visa upp dina verk i större skala.

Oavsett vad du vill säga eller marknadsföra är affischer stora nog att rymma allt – från stora rubriker till foton, designer, evenemangsinformation eller detaljerade beskrivningar. Allt får plats på din affisch.
 

 
Skriv en recension och se vad andra kunder säger.
Garanterat nöjd
Eller så ersätter vi dig. Oavsett skäl.