Hoppa till huvudinnehållet

Affischer

Sprid ditt budskap med specialdesignade affischer, både på stan och inne på firman. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 11 storlekar – 11 material – Livfullt fyrfärgstryck – Hållbar laminering som tillval

Redo att skapa uppmärksamhet? Då ska du använda dig av affischer. Det är enklare än du tror att skapa en snygg affisch som dra uppmärksamheten till sig, både inne och ute.

Börja med att välja storlek och papper när du ska skapa din egen affisch. Sedan kan du utforska vårt stora sortiment designer i fyrfärgstryck för att skapa specialdesignade tryck, med alternativ för olika typer av branscher och evenemang. Se till att ditt budskap är tydligt, enkelt och lätt att läsa när du lägger till personliga detaljer – företagsnamn, logotyp eller evenemangsinformation. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella affischer levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Behöver du ett större antal? Klicka här och få en personlig prisuppgift.

specialdesignade tryck
Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Affischer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign