Loading...

Flaggor

Se till att synas på mässor, eller använd dem till att locka in kunder från gatan. Vi har flaggan för jobbet.

5 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
5 resultat


Låt dina specialdesignade flaggor fladdra i vinden. Anpassa dina skyltfönster, mässbås med mera.

Skapa iögonenfallande flaggor som folk lägger märke till och som kan uppmuntra dem att kolla in vad som händer hos dig. Från gigantiska flaggor och banner till fasadflaggor och kioskflaggor – det finns många olika sätt att flagga för ditt varumärke på. Välj en specialdesignad flagga som passar för dig och designa den med ditt varumärke eller logotyp.
Vi kan också hjälpa dig med sånt som jordskruvar och flaggstänger samt transparenta och ogenomskinliga flaggtyger. Alla våra flaggor kan specialdesignas som du vill, så du kan förvandla dina utrymmen inomhus och utomhus till fantastiska marknadsföringsmöjligheter.

Vanliga frågor och svar

Vi har många olika flaggtyper, med olika former och storlekar. Vi har fristående flaggor med olika slags fötter och som passar bäst att ställa på gatan utanför din butik, ditt företag eller på evenemang. Vi har också flaggor som är framtagna för att hänga från väggen, antingen inomhus eller utomhus.

Vi har många olika flaggbaser till olika typer av mark, beroende på var du vill sätta flaggan. Vi har till exempel specialfötter för trottoarer och annan hård mark, samt för gräs. Vi har också flaggfötter som du kan ställa bilens däck på, så att det hålls på plats.

På en enkelsidig flagga trycks designen på ena sidan av ett halvgenomskinligt tyg. Med dubbelsidiga flaggor trycks din design på två olika tygstycken, en till vardera sida. Dubbelsidiga flaggor har också ett tredje, ogenomskinligt lager i mitten, som säkrar att din design syns tydligt på båda sidor.

Ja. Du kan sätta upp alla våra flaggor både inomhus och utomhus.

Flaggan går att tvätta, men tänk på att den efter tvätt inte längre har brandhämmande egenskaper och den är då inte B1-certifierad, och uppfyller längre inte kraven för att kunna användas på mässor och evenemang. Om du ändå vill tvätta flaggan rekommenderar vi att du tvättar den i låg temperatur och låter den lufttorka.

Det finns storlekstabeller på webbsidorna för respektive flagga, som kan vara till hjälp när du ska välja vilken storlek som passar bäst.