Loading...

Skyltar

Gör det mesta av uteevenemang, mässor och reklam i butik.
 
 
 
 
 
 
 

Displayer till marknadsstånd

Få de verktyg du behöver till evenemang både utomhus och inomhus.

Trekantsställ

Skapa lite action i kassan.
 
 
 

Tillbehör till mässor

Lägg till de sista detaljerna som hjälper dig att synas.
 
 
 
 
Letar du efter fler skyltar som passar för utebruk?
Upptäck vårt stora utbud av skyltar för utebruk och till butiksfasader som gör ditt budskap omöjligt att missa.
Se alla utomhusskyltar

Se till att nästa mässmonter eller evenemangsstånd verkligen lockar folk

Om du är ny på mässor, utställningar eller på att sätta upp marknadsstånd så kan du hitta (nästan) allt här som du kan behöva. VistaPrint har verktygen du behöver för att skapa en enhetlig och sammanhängande display med ditt varumärke där du kan marknadsföra alla dina produkter och tjänster.

Även om du är gammal i gamet när det gäller marknader och mässor kan du säkert hitta något nytt och spännande bland våra displayer. Använd dig av olika kreativa sätt att visa upp dina varor, vem du är och dina kontaktuppgifter för alla som kommer dit. Från popup-displayer till banderoller, bordsskyltar och flaggor – vi har definitivt allt du kan tänkas behöva för att skylta på bästa sätt.

Vare sig du är novis eller expert finns vi här och kan hjälpa dig att svara på frågor om du undrar något om nästa display du vill specialdesigna. Oavsett om du är ute efter produktinformation eller tips på hur du får din design precis som du vill ha den så har vi experter som kan hjälpa dig.

Vanliga frågor och svar

Ja, våra displayer är antingen lätta eller lättransporterade och kan smidigt flyttas från plats till plats.

För utebruk rekommendera vi våra foamexskyltar, gatupratare och flaggor eftersom de klarar extrema väderförhållanden. Ta även en titt på våra skyltar för utebruk där du hittar fler tåliga varianter.

Inomhus är våra popup-displayer och hopfällbara banderoller de bästa alternativen.

En popup på 2,3 x 2,3 m passar bra för de flesta montrar av standardstorlek.

Vi har många olika varianter för utebruk och innebruk. Du kan titta närmare på stycket med alternativ för flaggbaser där du hittar mer information om dem.

Nej, alla våra produkter är enkla att sätta upp och kräver mycket lite montering. Dessutom har alla produkterna monteringsanvisningar på respektive webbsida, om du behöver hjälp.