Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Produkter

Banderollstativ

För att göra intryck behöver du synas.

Vill ni synas mer? Banderoller med rätt budskap och design fångar uppmärksamheten, särskilt på högtrafikerade platser och evenemang. Vi erbjuder specialdesignade banderoller och skyltar till alla miljöer – konferenser, butiksevenemang och andra arrangemang – med ett stort sortiment med designer av hög kvalitet och fyrfärgstryck. Börja med att välja den typ av banderoll som passar bäst till ditt projekt: hängande banderoller (med alternativ för inne- och utebruk), roll-ups (med alternativ för inne- och utebruk) eller roll-ups för bordsplacering (till bord, restauranger med mera). Och om du behöver hjälp på vägen kan vårt team hjälpa till med expertråd och kunskap.

Vanliga frågor och svar

Meshbanderoller har små invävda hål och är svagt genomskinliga, och ger därför ett något mindre kraftfullt intryck än vinylversionerna. Mesh lämpar sig bra för text och bilder av stort format medan vinyl passar för mer avancerad design.

Metallöljetter på 1,3 cm i diameter ingår när du köper meshbanderoller och finns som tillval för vinylvarianten. För roll-ups behövs det inga. Öljetterna är placerade med 60 centimeters mellanrum längs banderollens övre och nedre kant.

Nej, inte för tillfället. Vi har dock ett stort urval av storlekar, så det finns stor chans att vi har de mått du behöver.

Tyvärr inte. Vi har dock andra vertikala H-, L- och X-stativ för våra vertikala vinylbanderoller.

Dubbelt tryck kan bara fås på våra roll-ups.