Loading...

Stick ut på mässor och utställningar med en egen popupvägg.

  • Två storlekar
  • Aluminiumram
  • Snabb montering utan verktyg
  • Enkelt att fästa med kardborrband
  • Monterbara halogenlampor kan köpas till
  • Bildvåd kan köpas separat

När ni verkligen vill synas
Letar ni efter ett bra sätt att presentera er på evenemang? En specialdesignad popupvägg kan lyfta din mässmonter till nästa nivå. Större och kaxigare än en banderoll och med högupplöst tryck av hög kvalitet kan du se till att synas, särskilt i miljöer med många fotgängare. På mässor, konferenser och till och med festivaler kan du se till att synas med våra skyltningsalternativ.

Visa upp er gång efter gång
Om ni ska medverka på flera evenemang är våra popupväggar perfekta. De är framtagna för långvarig och upprepad användning, den fristående aluminiumställningen kan fällas ihop vid förvaring och transport, och det hållbara, fullt anpassningsbara tyget, går att tvätta i maskin. Locka in kunderna på inomhusevent utan att behöva oroa er för smutsig eller trasig skyltning.

Intuitiv designprocess
Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designalternativ. (Du kan också ladda upp egna.) När du har hittat en favorit gör du den till din egen genom att tillföra din unika prägel och välja de alternativ som passar dig bäst. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade popupvägg levereras med ett oslagbart utseende redo att börja monteras.

VistaPrint erbjuder Popupväggar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign