Loading...

Popupväggar

Skapa en helt anpassningsbar, fristående bakgrund till nästa mässa eller evenemang. Tyg med fyrfärgstryck med hopfällbar aluminiumställning. Mer information

Fetching compatible options
Paket
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Stick ut på mässor och utställningar med en egen popupvägg.

  • 2 storlekar
  • Aluminiumställning med monterbara fötter
  • Maskintvättbart tyg
  • Fästen med kardborrband
  • 2 alternativa vätskor
  • Endast bildvåd

Vill du synas på evenemang? En specialdesignad popupvägg kan lyfta din mässmonter till nästa nivå. Större och kaxigare än en banderoll och med högupplöst tryck av hög kvalitet kan du se till att synas, särskilt i miljöer med många fotgängare. De är dessutom framtagna för långvarigt bruk: Den fristående aluminiumställningen kan fällas ihop vid förvaring och transport, och det hållbara, fullt anpassningsbara tyget, går att tvätta i maskin.

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designalternativ. (Du kan också ladda upp egna.) När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att tillföra din unika prägel och välja de alternativ som passar dig bäst. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade popupvägg levereras med ett oslagbart utseende redo att börja monteras.

VistaPrint erbjuder Popupväggar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign