Loading...

Stick ut, engagera besökare och öka försäljningen från alla håll med golvdisplay 4 sidor.

  • Två olika storlekar
  • Två olika material
  • Fristående display
  • Låg vikt
  • Enkel att montera

Gör skillnad
Maxa synligheten på nästa evenemang eller tillställning med en fristående golvdisplay med fyra sidor. Med den här displayen kan du visa upp ditt företag från alla håll. Den är ett kul och praktiskt sätt att få budskapet att sticka ut och locka till dig kunder – perfekt när du vill marknadsföra dig på konferenser, konserter och andra evenemang.

Lätt att använda
Dessa displayer finns i två olika material –korrugerad plast och akyprint. Korrugerad plast består av 3,5 mm tjock, lätt material med bikakestruktur. Akyprint består av 3,5 mm tjock polypropenplast med mörkgrå panel med bubbelstruktur. De finns i två olika storlekar. Den mindre varianten har måtten 33 x 33 x 200 cm och den större 70 x 70 x 200 cm. De är framtagna för att vara enkla att anpassa och ger en flexibel och kostnadseffektiv lösning för företag av alla storlekar. De är enkla att sätta upp, lätta att bära och slitstarka nog att vara med på många evenemang.

Såhär går det till
Börja designresan med att välja storlek och material. Anpassa sedan med din design och alla detaljer du vill ha med. Om du behöver hjälp har vi experter redo att svara på alla dina frågor. När du är nöjd med resultatet är det vår tur att ta över – vi trycker och levererar produkterna till dig. Din golvdisplay 4 sidor levereras redo att göra skillnad för dig och ditt företag.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign