Loading...

Boosta ditt varumärke med en tresidig golvdisplay.

– 2 storlekar – 3 material – Fristående skylt
– Enkel montering – Alternativ för både inne- och utebruk

Oemotståndliga
Letar du efter ett nytt, piggt sätt att locka folk till din butik eller ditt mässbås? Vår tresidiga golvdisplay är framtagen för att märkas och locka folk – på mässor, i butiksentrén eller inuti gallerior. Och du får plats med massor av information på den här 200 cm höga fristående skärmen. Du får plats med tre meddelanden, ett på var sida, så att du verkligen kan sticka ut.

Smidig att montera och använda
Visa upp din logotyp, gör reklam för rea eller kommande evenemang med denna tresidiga golvdisplay. Och med tre olika material att välja mellan kan du hitta den produkt som passar dig bäst. Papp är bra för inomhusbruk, plast passar lika bra inomhus som utomhus, och akyprint är lämplig till permanent bruk utomhus, eftersom det är hållbart och väderbeständigt. Alla tre materialen är lättvikts och enkla att montera, och de står så länge som du behöver dem.

Innovativ 3D-designprocess
Dags att skapa en tresidig golvdisplay till företaget? Vår 3D-designstudio hjälper dig genom processen. Du kan välja mellan olika materialalternativ och finishar. När du lägger till färg, bilder, text och annat på skärmarna ser du hur din tresidiga golvdisplay kommer att se ut när den är färdigmonterad. (Du kan till och med vända på den för en 360-gradersvy.) När du är nöjd med din design trycker vi din beställning och levererar den till dig. Din tresidiga golvdisplay levereras redo att ställas upp – och sticka ut.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0


Recenserad av 1 kunder

Kommer att beställa fler

6 mars 2024 | Amir | Verified Buyer

Väldigt bra


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign