Loading...

Skyltar inomhus och utomhus

Låt inte dina kunder missa tillfället – fånga deras uppmärksamhet med skyltar inomhus och utomhus. Med alternativ som håller länge tillgängliga för butiker eller utomhusbruk kan våra styva skyltar hjälpa dig att nå ut med ditt budskap året runt.

15 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
15 resultat


Se till att ditt budskap syns året om både inomhus och utomhus.

Ge lite tyngd åt dina reklamerbjudanden, reor och andra budskap med våra skyltar för inomhus- och utomhusbruk. Från trottoarpratare i metall till butiksskyltar i trä och allting däremellan – våra styva skyltar kan användas inomhus och utomhus och är utformade för att skapa uppmärksamhet.

Oavsett om du behöver permanenta installationer som kontorsskyltar eller vägbeskrivningar eller något du kan byta budskap på, exempelvis skylthållare eller stativ har vi det du behöver. Dessutom finns de flesta av våra skyltar för användning inomhus och utomhus i flera olika storlekar.

Vi har aluminiumskyltar, akrylskyltar, plastskyltar, plywoodskyltar och skyltar i andra material. Tack vare vårt stora sortiment kan du hitta rätt variant av styv skylt som både passar övrig inredning och verksamhetens behov.

Vanliga frågor och svar

VistaPrint erbjuder flera olika tillbehör till skyltar inomhus och utomhus, varav vissa ingår och andra kan köpas till som tillval. Gå till respektive produktsida för att läsa mer om vilka tillbehör som finns tillgängliga för den skylt för inomhus- eller utomhusbruk du har valt.

Vi erbjuder ett brett sortiment av styva skyltar varav de flesta bara är tillgängliga i ett material. De olika materialen du kan välja mellan är akryl, papp (kartong, pappa och re board), kapaskiva, metall (aluminium) och trä.

De flesta skyltar är designade för inomhusbruk och är inte vädertåliga, men vissa kan användas utomhus också. Använd bara tillbehör för skyltar inomhus och utomhus där de lämpar sig.

Inne och ute: – Akrylskyltar – Griffelställ – Aluminiumskyltar – LED-ljuslådor – Plywoodskyltar – Plastskyltar

Bara inne: – Pappskyltar – Kapaskivor – Foamexskyltar – Re board – Trottoarpratare

Ja, vissa av våra skyltar inomhus och utomhus kan specialdesignas till viss del. Anpassningarna kan exempelvis vara att du väljer typ av material, grundfärg, design, layout eller innehåll. Tillbehören kan inte specialdesignas.