Loading...

Skylthållare

Förvandla dina affischer eller menyer till fristående skyltar med stabila skyltställningar i aluminium. Finns i alternativen Endast ställning eller Komplett paket (ställning och specialdesignad affisch). Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Sätt upp en behändig skyltställning i receptionen, på evenemang eller andra platser.

  • Fristående aluminiumställning
  • Justerbar höjd: 100–140 cm
  • Snäppram
  • Genomskinlig skyddsfilm
  • Passar 1 affisch (A3-storlek)
  • Finns som endast ställning eller komplett paket

Letar du efter att sätt att visa upp specialdesignad skyltning utan en vägg att ta hjälp av? Med skylthållare kan du dela viktig information i öppna utrymmen – kontorsreceptioner, restauranger, utomhusevenemang o.s.v. I golvställningen ingår en fot med vikt och en 100 cm hög ram som kan utökas till 140 cm. Snäppramen är konstruerad för en A3-affisch för liggande eller stående visning. Du kan välja alternativet affisch + ställning, som inkluderar allt som behövs, eller bara beställa själva metallställningen.

Redo att beställa? Välj det skylthållaralternativ som fungerar bäst för dig – om du väljer alternativet affisch + ställning hjälper vi dig att skapa en specialdesignad affisch. När du är klar tar vi hand om resten, och när beställningen levereras är det bara att sätta upp ställningen och börja använda.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign