Loading...

Sacco-säckar

Skapa en skön miljö för kunder och personal. Färgtryck på hållbar polyester, finns i tre storlekar. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Gör kontoret lite roligare med specialdesignade sacco-säckar.

  • 3 storlekar
  • Hållbart polyesteröverdrag
  • Alternativa material för användning inomhus och utomhus
  • Fyllning: 100 % EPS-granulat
  • Färgmatchande tråd och dragkedja
  • Dubbelsidigt färgtryck

Vill du sätta lite personlighet på jobbets lokaler? Sacco-säckar är roliga, sköna och passar alla åldrar – och de kan förvandla känslan på kontoret, både inom- och utomhus. Du kan lägga till företagets logotyp eller en unik design och skapa en helt specialdesignad sittgrupp, kanske i loungen till restaurang eller spa, till kontorets entré eller när du vill att företaget ska synas på mässan.

Våra maskintvättbara sacco-säckar finns i 3 storlekar och 2 olika polyestermaterial. Alternativet 230 g/m² är vattentätt och bäst för användning utomhus, medan det lite tjockare 360 g/m² är framtaget för användning inomhus. Vilket alternativ du än väljer kommer du att få en skön sittplats tack vare fyllningen av EPS-granulat.

Redo att sätta igång? Börja med att välja storlek och de alternativ du gillar mest. Sedan laddar du upp din specialdesign och lägger till extra detaljer som gör den unik för dig. Vi tar hand om resten och trycker designen i färg. Dina sacco-säckar levereras färdiga att sjunka ner i.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign