Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Bläddra bland specialdesignade skyltar

Mässa eller evenemang på gång?

Handla skyltar som kan användas både inomhus och utomhus, som banderoller, mässdukar, tält och mycket mer.

Skapa egna skyltar som kunderna inte kan undgå (eller motstå).

Letar du efter nya sätt för företaget att synas? Tänk stort. Professionella skyltar sticker ut bland mängden – vare sig du har en butik mitt i centrum eller ett bås på en mässa. Det är därför VistaPrint har många olika designer att välja mellan på massor av olika skyltprodukter, från anpassningsbara affischer till mässdukar, bildekaler och mycket annat. Vi har till och med alternativ för alla slags firanden i livet – som affischer till babyshower, födelsedagsbanderoller och trädgårdsskyltar till bröllop.

Hitta den typ av skyltar som passar bäst för dig – vi har ett stort sortiment anpassningsbara alternativ som du kan sätta din egen touch på. Du kan också använda vår smidiga uppladdningsfunktion och ladda upp en design som du skapat själv. Oavsett vilket får du en personlig skylt tryckt, skickad och levererad på så lite som bara tre dagar. Och om du behöver hjälp har vi experter på skylttryck som kan hjälpa dig hela vägen till färdig skylt.

Vanliga frågor och svar

Det beror på vad du är ute efter. Banderoller är vårt mest populära och mångsidiga alternativ. De håller i ca 2–5 år, beroende på väder och exponering för solen. Våra flaggor är också ett bra alternativ för utebruk om du har plats på marken.

Vi rekommenderar att du laddar upp din design som .pdf med upplösning på minst 150 dpi.

För närvarande erbjuder vi inte specialstorlekar. Men vi har ett stort urval av storlekar, så det finns stor chans att vi har skyltar med de mått du behöver.

Inte just nu. Om du har några frågor om produkter är du välkommen att kontakta oss.