MEDDELANDE TILL VÅRA KUNDER

Vi inser att det här är oroliga tider och en helt ny situation för alla – särskilt för småföretagarna. Vi vill bara tala om att vi fortfarande finns här och att vi räknar med att jobba för dig samtidigt som vi ser till att våra medarbetare är trygga. 

Nedan hittar du information – uppdateringar, frågor och svar, resurser och mycket annat – som kan vara till hjälp, särskilt just nu. Vi vill också veta hur du har det och informerar därför om hur du kan få kontakt med oss och andra småföretagare.  

Vi inser att det här är en oförutsägbar situation som hela tiden förändras. Vi kommer att göra vårt bästa för att hela tiden finnas här för dig och hålla dig uppdaterad.

Som alltid, tack för att du handlar hos oss!  

Sköt om dig!

Vistaprint-teamet

Aviseringar och uppdateringar

Vistaprint-uppdateringar (senast uppdaterat: Fredag 17/04/20) 

 Tryck: Vi fortsätter att trycka utan avbrott eller förseningar – och vårt team vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Leverans: Vi trycker fortfarande på beställning och allt löper på smidigt så att du fortfarande kan få dina beställningar.

Frågor och svar

F: Många olika typer av restriktioner har införts runtom i världen. Kan jag fortfarande beställa produkter och få dem säkert levererade? 
F: Många olika typer av restriktioner har införts runtom i världen. Kan jag fortfarande beställa produkter och få dem säkert levererade? 

Se alla frågor och svar

Tips och råd

Vi lyfter fram några av våra artiklar som fokuserar på vad du kan göra nu.

Fler resurser

Användbara resurser för småföretag