Loading...

Anpassa en trygg, halksäker plats till dina husdjur med den här tassmattan.

– Polyester, skum och PVC – Matt finish – Halkskydd – 70 x 50 cm – 4 mm tjock – Maskintvättbar

Skötselråd: Dammsug mattan regelbundet för att hålla den ren och torka försiktigt av spill för att motverka fläckar. Maskintvätta på lågt gradantal utan sköljmedel.

Rolig och praktisk Sätt en rolig och personlig touch därhemma med den här specialdesignade mattan till ditt husdjur – en matta formad som en tass, som kombinerar nytta med nöje. Den är framställd av slitstark polyester och har ett skumlager som gör den mjuk och skön, samt undersida i PVC så att den håller länge och inte kan glida omkring. Det här är en matta som klarar av hushåll där det är mycket på gång. Du kan enkelt anpassa framsidan med högupplösta bilder i starka färger eller mönster, så att din tassmatta är lika unik som du och din stil.

Slitstark och söt Utöver att den är formad som en tass och kan specialdesignas är den också tillverkad med omsorg, med matt finish och gediget sydda kanter. Den har måtten 70 x 50 cm och är 4mm tjock, och är inte bara en säker inredningsdetalj, eftersom den är halkfri, utan den är också enkel att rengöra. Den här mattan är perfekt för dig med husdjur, den är enkel att hålla ren, bara att dammsuga, och den kan tvättas i maskin. Designen förblir lika rolig som när du köpte hem den.

Enkel att anpassa Förvandla tassmattan till en unik detalj som passar din egen smak. Det är enkelt att komma igång med designen. Titta igenom våra anpassningsbara mallar eller ladda upp en egen design som passar dig. Med bara några få klick blir den specialdesignade mattan verklighet.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign