Här på Vista utvärderar vi ständigt hur vi kan vara bästa möjliga partner för dig som småföretagare. Vi vill säkra att du får bästa värde på alla de produkter och tjänster som är viktiga för ditt företag. Därför erbjuder vi dig

  • konsekventa priser

  • kundservice alla vardagar

  • skräddarsydda designtjänster

  • 100 % nöjdhetsgaranti

     

Schyssta priser varje dag.
 

Vista erbjuder schyssta priser på de produkter och tjänster du behöver. Därför har vi utvecklat vår prissättning för att passa varje företag och varje budget. Vi har undersökt och förändrat hur vi sätter våra priser. Vi vill säkerställa att vi erbjuder schyssta priser för kvaliteten på våra produkter och se till att vi ligger i nivå med marknaden.

Det är inte så komplicerat. Bara schyssta priser varje dag.
Så att du kan fortsätta jobba med det du är bäst på.

 

Skräddarsydda designtjänster så att du får det som du vill ha det.

Vi vet att du vill få bästa resultat. Därför har vi många olika designtjänster som kan hjälpa dig på vägen. Vi har gratis designmallar, onlinestudio och snabbt godkännande av bildmaterial, men även vår premiumtjänst 99designs. Allt det här gör det enkelt och smidigt för dig att specialdesigna ditt marknadsföringsmaterial hos oss.


Generösa öppettider hos kundservice.

Vår kundservice har öppet alla vardagar mellan kl.
8.00 och 19.00. Vi vill vara tillgängliga för dig när du behöver hjälp. Hör av dig till oss om du har frågor, behöver hjälp med en beställning eller vill ge feedback. Vi lyssnar på dig.

 

 Garanterat nöjd. Eller så ersätter vi dig. Oavsett skäl.

Vi tar fullt ansvar för allt vi säljer. Så om du inte är nöjd med din beställning av någon anledning är inte vi det heller. Vi ser till att du blir nöjd – vi trycker om beställningen, ger tillgodohavande eller betalar till och med tillbaka hela beloppet. Vi täcker till och med leveransen. Så enkelt tycker vi att det ska vara.