Hoppa till huvudinnehållet

Laminerade matta visitkort

Skydda dina kort från repor, fläckar och slitage med en slät, laminerad beläggning. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • Bestruken papperstyp (350 g/m²)
  • Halvmatt finish
  • Standardhörn
  • Känns som: Ett tidskriftsomslag

Varje introduktion är en möjlighet att göra ett bestående intryck. Med laminerade visitkort med matt papper kan du se till att din kontaktinformation är snygg och proffsig. Vi lägger till en speciell filmbeläggning på båda sidorna av ditt kort – förutom en slät och halvmatt finish ger lamineringen extra skydd mot lätta repor, fläckar och till och med några droppar vatten. Det är ett tjockt och härligt papper som har designats för att stå emot tidens tand.

Redo att börja skapa dina laminerade visitkort med matt papper? Börja med att utforska vårt galleri av helt anpassningsbara designer – eller ladda upp din egen. Du kan lägga till alla dina anpassade detaljer – text, bilder och mycket annat – innan vi på ett proffsigt sätt trycker, paketerar och skickar din beställning. Din låda med laminerade kort kommer att se snygg ut och är redo att arbeta åt dig.

VistaPrint erbjuder Laminerade matta visitkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign