Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort i naturfiber

Visa din rustika sida med spräckligt papper som genast fångar ögat. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Storlek: 85 x 55 mm
  • Spräckligt papper (260 g/m²)
  • Standardhörn
  • Känns som: Återvunnet papper

Redo för en utmärkande stil? Varför inte testa våra visitkort i naturfiber med ett unikt material som ökar det visuella intresset. Det obestrukna, benvita pappret är spräckligt med mörkare fibrer, vilket skapar en organisk och naturliga känsla. Om du har funderat på kraftpapper men är intresserad av ett ovanligare alternativ – eller om du brukar anteckna saker för hand på dina visitkort – kan den här typen vara precis rätt för dig.

Redo att börja skapa visitkort i naturfiber? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designer. (Eller ladda upp din egen om du har en redan färdig design.) När du har hittat en mall du gillar kan du göra den till din genom att tillföra din unika prägel innan vi tar hand om resten. Din beställning trycks, paketeras och skickas till dig. Och när dina visitkort i naturfiber kommer är de färdiga att användas.

VistaPrint erbjuder Visitkort i naturfiber designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign