Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort med obestruket naturligt papper

Välj ett papper av hög kvalitet att visa upp logotyp och kontaktinfo på. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 2 format – Obestruket papper 324 g/m² – 2 hörnalternativ: standard eller rundade – Känns som: Ett korrespondenskort – Livfullt fyrfärgstryck

Är du ute efter ett kort av hög kvalitet som riktar fokus mot företag, logotyp och kontaktuppgifter? Då kan våra visitkort med obestruket naturligt papper vara rätt för dig. Den obestrukna fram- och baksidan ger det krämfärgade, benvita pappret en lätt struktur och en glansfri, matt finish. Det är extra bra om du tycker om att göra handskrivna anteckningar till dina kunder – befintliga som potentiella.

Redo att börja skapa visitkort med obestruket naturligt papper? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Om du redan har en färdig design kan du enkelt ladda upp den.) När du har hittat en mall du gillar gör du den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign