Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort med struktur

Lyft fram visitkortets elegans med strukturerat papper med tunna upphöjda linjer. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Storlek: 85 x 55 mm
  • Strukturerat papper (300 g/m²)
  • Standard
  • Känns som: Lätt upphöjd struktur

Ute efter ett sätt att göra ett starkt första intryck? Den sofistikerade känslan hos ett visitkort med struktur kanske är just det du letar efter. Detta exklusiva papper med lätt struktur av tunna linjer skapar en något upphöjd effekt. De tunna linjerna ger struktur och ökar det visuella intresset – passar utmärkt till klassiska eller traditionella visitkortsdesigner.

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt galleria av designmallar för visitkort med struktur. (Eller ladda upp din egen om du har en redan färdig design.) När du har hittat den perfekta mallen kan du lägga till personliga detaljer som hemsidesadress, logotyp och annat. Vi trycker din design på det strukturerade pappret på 300 g/m², packar din beställning och skickar den till dig. Dina visitkort med struktur är färdiga att börja dela ut när du får dem och kommer genast att dra till sig uppmärksamheten.

VistaPrint erbjuder Visitkort med struktur designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign