Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort med rundade hörn

Skippa hörnen för en vassare framtoning. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar, unika papperstyper och annat. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Storlek: 85 x 55 mm
  • 10 pappersalternativ
  • 6 mm rundade hörn
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Relieftryck tillgängligt

Vill du sticka ut på nätverksträffar, konferenser och liknande? Minska konkurrensen med visitkort med rundade hörn. De rundade hörnen ger inte bara visitkortet ett fräscht och modernt utseende, de får också dina visitkort att utmärka sig bland alla andra.

Redo att sätta igång? Börja med att utforska vårt stora sortiment av helt anpassningsbara visitkortsdesigner. (Har du redan en egen design redo? Använd uppladdningsalternativet.) När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att lägga till dina uppgifter – företagsnamn, logotyp, hemsidesadress o.s.v. – och välja en papperstyp som matchar din design och personlighet. Det tydliga och livfulla trycket ger dina färdiga kort ett utseende du verkligen kommer att gilla och känna dig stolt över när du delar ut dem.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Visitkort med rundade hörn designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign