Hoppa till huvudinnehållet

Standardvisitkort

Maxa möjligheterna med visitkort som sticker ut. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar, unika papperstyper och annat. Mer information
Storlek
Hörn
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 3 storleksalternativ
  • 8 pappersalternativ
  • 2 hörnalternativ
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Alternativ med metallic och relieftryck (endast på framsidan)

Det känns alltid speciellt att öppna en ny ask visitkort, vare sig du startat nytt företag eller anställer ny personal. Och nu kan du enkelt specialdesigna visitkort som gör dig säker, stolt och visar din professionella sida.

Redo att sätta igång? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara visitkort, bland annat branschspecifika alternativ. Anpassa vald design med viktiga delar som företagsnamn, logotyp och webbadress. Du kanske vill ta din design till nästa nivå med premiumvarianter – ett unikt papper, eller en särskild finish på kortets framsida. Vi tar hand om resten och levererar snygga och professionella visitkort, klara att användas.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Standardvisitkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign