Hoppa till huvudinnehållet

Vikta visitkort

Ge dig själv (och dina kunder) dubbelt så mycket utrymme till viktig information, påminnelser om bokningar med mera. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 87 x 49 mm (vikt)
  • 87 x 98 mm (ovikt)
  • 2 pappersalternativ
  • Standardhörn
  • Livfullt fyrfärgstryck

Redo att börja skapa specialdesignade visitkort? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara visitkortsdesigner. (Eller ladda upp din egen.) Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra dina unika detaljer – företagsnamn, logotyp, webbadress med mera. Du kan till och med lägga till en kalender i fickstorlek om du vill. När designen är klar tar vi hand om resten. Dina vikta kort får ett färgglatt och skarpt tryck och är redo att användas direkt vid leverans.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Vikta visitkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign