Gå direkt till Innehåll
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

Användarvillkor för bilmagneter

 


Dessa användarvillkor fastslår korrekt användande och underhåll av bilmagneter (hädanefter kallade "Magneter"). Vistaprints allmänna användarvillkor, tillgängliga på http://www.vistaprint.se inkorporeras via referens häri och utgör en del av användarvillkoren för Magneter, förutom i den begränsade utsträckning som Vistaprints allmänna användarvillkor uttryckligen modifieras nedan.

Genom att köpa produkten från Vistaprint samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor.
Var god läs dessa samt Vistaprints allmänna användarvillkor noggrant.
Om du har några frågor om Magneten ber vi dig kontakta vår kundservice på 075-240 05 75.


Ladda ner PDF-versionen av denna sida

Appliceringsinstruktioner*

 1. Förberedelse
  • Innan du fäster magneten på en metallyta bör du se till att all eventuell färg, vax eller lack har härdat eller stelnat. Ungefärlig härdningstid: färg - 90 dagar, lack - 60 dagar, vax - 2 dagar.
  • Innan du applicerar magneten bör du rengöra både den och metallytan med ett milt rengöringsmedel. Torka av med en mjuk trasa och låt torka. Följ instruktionerna på förpackningen och från biltillverkaren.
  • Magneten bör hålla rumstemperatur när du sätter den på plats.
  • Var försiktig med magneten under extremt kalla väderförhållanden, då den kan bli bräcklig.
  • Se till att ta bort bilmagneten från bilen innan du tvättar fordonet.

 2. Bestäm var du vill placera magneten.
  • Placera den på en jämn och plan eller möjligen lätt buktande metallyta.
  • Magneten ska inte placeras på områden som inte är av metall eller som har omfattande icke-metallisk fyllnad. Aluminium, trä eller glasfiber fungerar inte som underlag.

 3. Fastsättning av magneten
  • Se till att placera hela magneten slätt mot metallytan. Placera den inte över utskjutande (lister, dekaler, stripes etc.) eller inåtbuktande områden.
  • Se till att det inte finns några luftfickor mellan magneten och bilytan och att hörnen och kanterna ligger släta utmed ytan.
  • Om hörnen och kanterna på magneten är böjda kan den falla av ditt fordon.
  • För att flytta på magneten efter att du har satt fast den måste du först ta bort den helt och hållet genom att först lossa den i kanterna, inte hörnen. Observera att produkten kan töjas och underlaget repas om du flyttar produkten genom att dra den på plats.

* OM DU INTE FÖLJER DESSA INSTRUKTIONER KAN DET RESULTERA I SKADOR PÅ PRODUKTEN SAMT PÅ YTAN DÄR PRODUKTEN HAR FÄSTS, OCH DET KAN OCKSÅ ÖKA RISKEN FÖR ATT PRODUKTEN INTE FÄSTER ORDENTLIGT OCH DÄRMED LOSSNAR UNDER ANVÄNDNING. VARKEN Vistaprint ELLER NÅGON AV DESS REPRESENTANTER, LEDARE, ANSTÄLLDA ELLER PARTNERS HAR NÅGOT ANSVAR GENTEMOT DIG ELLER TREDJE PART VAD GÄLLER ANSPRÅK, FÖRLUSTER ELLER ANDRA SKADOR PÅ PRODUKTEN, YTAN DEN HAR FÄSTS PÅ ELLER NÅGON ANNAN EGENDOM ELLER PERSON, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL SKADESTÅND FÖR PERSONSKADA, ORSAKAD AV MISSBRUK ELLER FELAKTIGT BRUK AV PRODUKTEN ELLER ANNAN UNDERLÅTENHET ATT FÖLJA INSTRUKTIONERNA.


Varningar

Underlåtenhet att läsa igenom och följa dessa instruktioner kan leda till skador på magneten eller ditt fordon och öka sannolikheten att magneten inte fäster ordentligt och ramlar av vid användning.

Använd aldrig magneten om den har bubblor, veck, böjda hörn eller är skadad på annat sätt.

Överskrid aldrig hastighetsbegränsningen eller den rekommenderade maxhastigheten.

Placera inte magneten över utstickande eller inåtbuktande ytor såsom: lister, lampor, reflexer, dekaler, stripes, lufthål, håligheter eller spoilers.

Fäst inte produkten på vågräta metallytor (såsom biltak) och var noga med att inte placera den i direkt eller konstant solljus eller extrem värme.

Sätt inte en magnet ovanpå en annan när du placerar den på fordonet.

Långvarig utomhusanvändning av magneter på målade ytor kan resultera i ojämn blekning eftersom den underliggande färgen skyddas från UV-strålar.

Magneten kan inte användas under vatten eller på flygplan.

Se till att ta bort magneten från fordonet innan du tvättar det.

Placera inte andra objekt ovanpå produkten vid förvaring.

Förvara inte med de magnetiska ytorna mot varandra när flera produkter förvaras tillsammans.

Applicera inte produkten på något underlag om den förvarades med den magnetiska ytan utåt.