Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Shoppingkasse med reklamtryck

Ta med dig din logotyp eller slogan ut i världen. Den här lättviktspåsen är designad med dubbla bärhandtag och finns i tre storlekar. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Otroligt praktisk, otroligt on brand.

  • Non-woven polypropen
  • Dubbla bärhandtag
  • 2 storlekar

Dekor: Enfärgat tryck (screentryck)

Skötselråd: Endast fläckborttagning. Vi rekommenderar att du inte tvättar den i maskin, för bästa hållbarhet på trycket.

Mångsidig lättviktsprodukt
Våra shoppingkassar med reklamtryck är tillverkade av lättvikts non-woven polypropen, och de är bra att dela ut på mässor, konferenser, turneringar och branschevenemang – eller som välkomstpaket till nyanställda.

Välj mellan tre olika storlekar
Vi har shoppingkasse med reklamtryck för alla behov. Vår medelstora variant passar perfekt som goodiebag på mässor – fyll den med andra marknadsföringsprylar som broschyrer, nyckelringar, pennor med mera. Vår specialdesignad shoppingkasse modell stor har en plan botten. Den passar bra när du ska till affären, gå ärenden eller ta dig till stranden.

Skapa på nolltid Ladda upp en enfärgad logotyp från din enhet eller skapa en helt ny i vår interaktiva studio. Vi har all grafik och alla teckensnitt du behöver för att skapa en helt unik – och vacker – design. Vi tar hand om resten: vi screenprintar din design i livfulla färger.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign