Loading...

Personliga tröjor och huvtröjor

Specialdesignade tröjor är bekväma, snygga och marknadsför ditt idrottslag, varumärke eller evenemang. Lägg till en logotyp eller ett meddelande och skapa egna huvtröjor. Vårt team med designexperter kan hjälpa dig med dina idéer vardagar kl. 8.00–19.00

124 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
124 resultat


-

Tröjor och huvtröjor av bra kvalitet med snyggt tryck går hem både på fritiden och på jobbet.

Om jobbet tar med dig och personalen till kyligare platser kan specialdesignade huvtröjor göra susen. Tröjor med tryck uppskattas av alla, de är mjuka, varma och sköna – och de är ett enkelt sätt att skapa samhörighet på. Huvtröjor med tryck hjälper folk att enkelt se (och komma ihåg) ert varumärke och unika färger.

VistaPrint kan hjälpa dig att skapa en specialdesignad tröja som passar just dina behov, med mängder av storlekar, färger och modeller – t.ex. med huva eller rund halsringning. Våra designverktyg hjälper dig lägga till detaljer du vill ha på tröjan – text, logotyp, foton med mera – och ett expertteam står redo om du behöver hjälp.

Vanliga frågor och svar

Huvtröjan ska passa bra men vara lätt att röra sig i. Välj en storlek som varken sitter för tajt eller för löst för att få en bekväm passform. Det finns mer storleksinformation på storleksfliken som finns på varje produktsida.

Du bör ta hänsyn till färgpaletten i ditt varumärke när du bestämmer vilken färg tröjan ska ha. Huvtröjan ska komplettera din logotyp och hjälpa till att framhäva den. Du kommer att kunna förhandsgranska din design. Du kan också spara den om du vill visa upp den för någon annan och få deras synpunkter innan du beställer.

Din design läggs till i området på vänster bröst med broderi eller enfärgstryck – beroende på vilken produkt du har valt.

Vi har ett brett urval av personliga tröjor och huvtröjor. Vi har en stil för alla – från bekväma tröjor med rund halsringning och huvtröjor till tröjor med blixtlås.

Du kan beställa en enstaka personlig tröja – eller många. Priset per enhet blir lägre ju fler du beställer – våra tröjor passar också bra att ge bort som reklamartikel.