Loading...

Personliga filtar

Mys till dina finaste minnen med filtar i sherpa eller fleece. Lägg till ett foto eller ett helt kollage. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp din bildHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Svep in dig (eller någon du tycker om) i sköna sherpafleecefiltar.

– 2 storlekar – 100 % polyester – Sherpafleece eller fleece – Med ett foto eller fotocollage – Färgtryck på ena sidan

Mysig, varm och skön
Mys med din personliga och helt egna sherpafilt. Vare sig du letar efter en rolig present till en kompis eller nya heminredningsdetaljer kan en filt i sherpafleece vara det som täcker behovet. Bokstavligen. Anpassa den med ditt favoritfoto eller en älsklingsdesign så blir du glad varje gång du använder den.

Fleece eller sherpafleece?
Det är en smaksak. Båda är tillverkade av 100 % polyester som är supermjuk, mysig och kan tvättas i maskin. Sherpafilten är fluffigare på baksidan och lite mjukare, varmare och tjockare med matt finish på framsidan. Vårt fleecealternativ är det mer ekonomiska valet, med ett visst skimmer på framsidan. Oavsett vilket alternativ du väljer kan båda typerna av filtar bli en fantastisk present till familjemedlemmar eller till och med till kollegorna på jobbet.

Enkel att designa
Dags att skapa en helt personlig filt? Välj bland en mängd olika alternativ och designa den filt som passar dig eller ladda upp din egen design. Lägg sedan till din personliga prägel – text, bild eller något annat. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din varma och mysiga filt i sherpafleece levereras och sedan är det bara att svepa in sig i den.

specialdesignad filt med familjefoton

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign