Loading...

Varumärken som syns

Skapa en matchande stil i marknadsföring, reklamprodukter och post med egna etiketter.
 
 
 
 
 
 

Klistermärken som kommunicerar själva

Se till att din logotyp får glänsa hos kunderna, på evenemang och i posten med de här specialdesignade klistermärkena.
 
 
 
 
 
 
 
 

Förpackningar som visar upp ditt varumärke

Gör ett riktigt bra första intryck på dina kunder med specialdesignade förpackningar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Handla efter bransch

Se alla våra produkter som är skräddarsydda för den bransch du verkar i.

Skapa en proffsig stil på alla produkter och förpackningar med helt egna etiketter och klistermärken.

När det gäller marknadsföring är alla burkar, askar och påsar nya möjligheter. Med VistaPrints helt anpassningsbara mallar kan du designa unika produktetiketter, etiketter till kläder med mera, helt utan designerfarenhet. Välj mellan många olika former och storlekar, lägg till din logotyp, bilder och text så att alla får syn på dina etiketter.

Vi hjälper dig att skapa klistermärken, etiketter och förpackningar som speglar dig och ditt varumärke – vare sig du använder holografiska etiketter för att sätta fokus på ditt varumärke eller brevpack för att anpassa förpackningarna, eller specialdesignade former på klistermärken för att visa din kreativitet. Välj de alternativ som passar, bläddra i vårt designgalleri eller ladda upp din egen design.

Vad du eller ditt företag än har för behov kan vi hjälpa dig med tryck av etiketter av hög kvalitet och användbara mallar som hjälper dig att synas. Letar du efter inspiration? Här är 7 sätt att använda personliga klistermärken och etiketter påså att dina produkter och förpackningar syns.

Vanliga frågor och svar

Våra etiketter och klistermärken trycks på vitt papper, vit plast, genomskinlig plast och guld- eller silverfärgad folie, beroende på vilken produkt och vilket material du väljer. När du behöver specialdesigna etiketter kan vi också erbjuda holografiska etiketter och varianter i plast som kan tas bort och sättas fast igen (med statisk elektricitet) samt etiketter som är vattenavvisande, fettavvisande, i strå, i satin och av svart infärgat papper.

Ja. Om du letar efter en helt egen specialdesignad form rekommenderar vi genomskurna klistermärken så att du kan skapa något unikt. Du kan också beställa stansade klistermärken som är lätta att ta av skyddspappret på.

Våra etiketter i vit och genomskinlig plast med glansig finish är vattenavvisande och tål att användas utomhus.

Alla våra klistermärken och etiketter har ett fästmedel som motstår att de lossnar – utom våra flyttbara etiketter, som är framtagna för att kunna återanvändas.

För att undvika bubblor ska du se till att ytan är ren och torr innan du fäster klistermärket. Använd en monteringsskrapa, linjal, ett kreditkort eller något annat med en hård och rak kant till att jämna ut eventuella bubblor.

Ja. Våra pappersetiketter med matt finish är enkla att skriva på med blyertspenna eller kulspetspenna. Om du väljer etiketter av plast eller folie rekommenderar vi istället permanent tuschpenna.

Brevpack, paketlådor, papperspåsar och kuvert hör till det förpackningsmaterial som man oftast sätter etiketter och klistermärken på.