Hoppa till huvudinnehållet
Gör egna julkort 2022

Julkort

Dags att beställa julkort för 2022. Gör familj och vänner glada med fina personliga julkort. Egna kort med nya alternativ för 2022 och enkel uppladdning av bilder. Mer information

Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti
  • Nyhet 2022: Upphöjt silverfärgat folietryck och vågiga kanter
  • 4 storleksalternativ
  • 8 pappersalternativ
  • 3 hörnalternativ
  • Livfullt färgtryck
  • Kuvert tillgängliga

2022 har varit ett långt år med många utmaningar. Om du letar efter ett sätt att sprida lite extra varm stämning den här julen är du inte ensam! Vi finns här för att hjälpa dig göra egna julkort och skicka lite glädje till folk i din närhet. Oavsett om du är ute efter traditionella julkort eller något trendigare har vi rätt anpassningsbara vykortsmall för dig – med alternativ för nyår, Hanukkah och andra firanden.

I vår samling av personliga julkort hittar du de senaste designtrenderna, men även klassiska alternativ, som du kan använda till dina favoritfoton av familjen. Och om du känner dig extra uppåt kan du välja upphöjt folietryck i guld eller silver, eller liva upp det hela med vågiga kanter eller rundande hörn. Kreativiteten har inga gränser.

Redo att skapa egna julkort? Nu kan du köpa julkort på nätet. Utforska vårt galler med olika designer där du kan filtrera efter storlek, färg etc. (Om du vill ha julkort för professionellt bruk kan du kika på våra alternativ för företag.) När du har hittat ett favoritkort hjälper vi dig att ladda upp foton och specialdesigna din mall i vårt onlineverktyg. Sätt din egen prägel på designen och gör din beställning. Vi trycker, paketerar och skickar dina specialdesignade julkort till dig. Korten kommer färdiga hem till dig och är redo att sprida glädje över jul.

Egna julkort till släkt och vänner

VistaPrint erbjuder Julkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign