Hoppa till huvudinnehållet

Julkort

Dags att beställa julkort. Gör alla på din lista glada med en festlig uppsättning av personliga julkort. Enkla specialdesignade kort med nya alternativ för 2022 och enkel fotouppladdning. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Nyhet 2022: Upphöjt silverfärgat folietryck och vågiga kanter
  • 4 storlekar
  • 8 pappersalternativ
  • 3 hörnalternativ
  • Livfullt färgtryck
  • Kuvert tillgängliga

Det här året har varit långt och utmanande. Om du letar efter ett sätt att sprida lite extra stämning den här julen är du inte ensam! Vi finns här för att hjälpa dig göra egna julkort och skicka lite glädje till alla på din lista. Oavsett om du är ute efter traditionella julkort eller något trendigare har vi rätt anpassningsbara vykortsmall för dig – med alternativ för nyår, ljusfester och andra firanden på vintern.

I vår samling av personliga julkort hittar du de senaste designtrenderna, men även klassiska alternativ, som du kan använda till dina favoritfoton av familjen. Och om du känner dig extra uppåt kan du välja upphöjt folietryck i guld eller silver, eller liva upp det hela med vågiga kanter eller rundande hörn. Kreativiteten har inga gränser.

Redo att skapa egna julkort? Nu kan du köpa julkort på nätet. Vi bjuder in dig att utforska vårt designgalleri – om du vill kan du filtrera enligt storlek, färg eller något annat. (Om du ska skapa julkort för professionellt bruk kan du kika på våra företagsalternativ.) När du har hittat ett favoritkort hjälper vi dig att ladda upp foton och specialdesigna din mall i vårt onlineverktyg. Sätt din egen prägel på designen och gör din beställning. Vi trycker, paketerar och skickar dina specialdesignade julkort till dig, och när du får dem är de genast färdiga att börja sprida julglädje med.

VistaPrint erbjuder Julkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign