Loading...

Specialdesignade mössor

Planerar du ett vinterevenemang, en resa till fjällen eller marknadsföring som passar vintertid? Oavsett skäl kan specialdesignade mössor lyfta fram varumärket i vinter. Lägg till din design och skapa en skön och specialdesignad reklamgåva.

8 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
8 resultat


-

Designa dina egna mössor med brodyr.

Specialdesignade mössor är uppskattade presenter – alla behöver en mössa när det blir kallt. Vare sig du designar något åt ditt team, deltagare på evenemang eller en unik present till någon du tycker om har VistaPrint exakt det du behöver för att designa din egen mössa.

Välj mellan många olika färger som får din design att synas – sedan använder du den intuitiva designstudion och lägger till specialdesignade element som text och grafik. Du kan till och med ladda upp din egen logotyp, bild eller design och skapa mössor med brodyr på några sekunder. När du har förhandsvisat mössan som du specialdesignat kan du faktiskt spara den och visa för vänner om du vill få deras synpunkter. Och glöm inte att vårt team med designexperter finns tillgängliga alla vardagar kl. 8.00–19.00 och kan hjälpa dig med dina idéer.

Vanliga frågor och svar

Självklart! Du kan ladda upp designfiler i följande format: .pdf, .ai, .jpeg, .png och .ppt.

Absolut! Vi rekommenderar att du: – Använder tydligt teckensnitt, så att texten går lätt att läsa. – Tänk stort. Din design ska synas och uppfattas även på håll. – Välj en färg på mössan som får din logotyp att sticka ut.

Javisst! Du kan förhandsvisa dina mössor med tryck eller brodyr och göra eventuella ändringar. Du kan till och med spara dem och visa vännerna innan du gör beställningen.

Vänd dem ut och in och tvätta i låg temperatur. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte. Vi rekommenderar att du inte stryker området med din design.

Våra mössor finns i många olika färger – från seriös svart till roliga och starka färger som rosa och gul. Tänk gärna på vilken färgpalett ditt varumärke har – mössan ska komplettera din logotyp och hjälpa färgerna på tryck eller brodyr att synas.

Specialdesignade mössor är faktiskt roliga presenter också – vissa går att beställa en enda av, så du kan designa en varm present till en kompis eller en släkting i vinter.