Loading...

Beställ våra bästsäljare inom skyltning

Våra kunder älskar de här produkterna, som dessutom hjälper till med marknadsföringen.
 
 
 
 
 
 

Bläddra bland specialdesignade skyltar

Utomhusskyltar

 
 
 
 
 
 

Mässa eller evenemang på gång?

Handla skyltar som kan användas både inomhus och utomhus, som banderoller, mässdukar, tält och mycket mer.

Inomhusskyltar

 
 
 
 
 
 
 

Specialdesigna skyltning som kunderna inte kan missa (eller motstå).

Letar du efter nya sätt för företaget att synas? Tänk stort. Specialdesignade skyltar sticker ut bland mängden – vare sig du har en butik mitt i centrum eller ett bås på en mässa. Det är därför VistaPrint har många olika skyltprodukter att välja mellan, från anpassningsbara affischer till mässdukar, bildekaler och mycket annat. Håll det enkelt när du ska göra en ny skylt. Lägg till en stark färg att locka kunderna med. Håll budskapet kort och koncist, så att det går att läsa på långt håll. Och glöm inte att lägga till ditt företagsnamn, loggan och webbplatsen.

Bröllop eller födelsedag på gång? Det kan vi också hjälpa till med. Med oss kan du fira allt roligt som händer i livet – affischer till baby shower, banderoller till födelsedagar, skyltar till bröllop och mycket, mycket mer.

Hitta de skyltar som passar dig bäst – vi har en rad anpassningsbara alternativ, så att du kan sätta din egen stil på skyltningen. Du kan också använda vår smidiga uppladdningsfunktion och ladda upp en design som du skapat själv. Oavsett vilket får du en personlig skylt tryckt, skickad och levererad på så lite som bara tre dagar. Och om du behöver hjälp har vi experter på skylttryck som kan hjälpa dig hela vägen till färdig skylt.

Vanliga frågor och svar

Ja, det kan du. Vi har flera olika skylttillbehör som du kan köpa.

Det beror på vad du är ute efter. Banderoller är vårt mest populära och mångsidiga alternativ. De håller i ca 2–5 år, beroende på väder och exponering för solen. Våra flaggor är också ett bra alternativ för utebruk om du har plats på marken.

Vi rekommenderar att du laddar upp din design som .pdf med upplösning på minst 150 dpi.

Anpassade storlekar finns för närvarande för våra vinylbanderoller. För våra andra personliga skyltar har vi ett stort urval av storlekar, så det finns stor chans att vi har skyltar med de mått du behöver.

En av de bästa sakerna med våra företagsskyltar är att det finns så många alternativ – från stora banderoller till små skyltar på bord. Designtipsen kan variera beroende på vilken typ av skylt du skapar, men några viktiga punkter kan användas för alla:

Använd ett stort och effektfullt teckensnitt.

Ett kraftigt teckensnitt är lättare att läsa, särskilt på avstånd.

Se till att ditt nyckelbudskap är enkelt och lättläst.

Du kanske vill dela med dig av mycket information, men försök att inte säga allt på en gång. Stora specialdesignade skyltar är inte avsedda för långa, komplexa budskap. Håll det enkelt och lita på att folk kommer att kontakta dig för att få veta mer.

Designer och färger med starka kontraster hjälper dig att sticka ut.

Förutom att de gör dina skyltar enklare att läsa är det även ett utmärkt tillfälle för att introducera ditt varumärkes färger för potentiella kunder.