Hoppa till huvudinnehållet

Brevpack

Med brevpack kan du skapa förpackningar som kunderna ser fram emot att öppna. Färgtryck, med fyra olika storlekar att välja mellan. Mer information

Storlek
Tryckområde
Material
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 5 storlekar
  • 1,8 mm vit eller brun E Flute-papp
  • Livfullt färgtryck
  • Går att få med tryck invändigt
  • Brevpack utan tryck finns
  • Hållbar, med stängning fram

Budskapsklara förpackningar

När du vill göra ett starkt intryck med dina förpackningar är presentationen allt – vare sig du är ett e-handelsföretag, en evenemangsarrangör eller har en fysisk butik. Specialdesignade brevpack gör kunderna extra glada direkt när paketet levereras. Du kan anpassa utsidan och insidan på dina specialdesignade brevpack om du vill visa ditt varumärkes personlighet eller hålla det enkelt med en brevpack utan tryck. En specialdesign är en detalj som dina kunder kanske lägger märke till – och visar för andra.

Enkel att montera och skicka

Finns i 5 storlekar, välj mellan vit papp eller brun E Flute-papp. Våra brevpack är stabila nog att rymma små till medelstora varor för leverans, utan extra förpackning. Och de är roliga att öppna, rena unboxing-upplevelsen.

3D-designupplevelse

Är du redo att börja skapa? I vår 3D-designstudio kan du så enkelt och stressfritt som möjligt skapa ditt brevpack. När du har laddat upp din logotyp eller bild kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och mallar för att skapa en iögonfallande design. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina brevpack i kartong levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign