Loading...

Brevpack

Med brevpack kan du skapa förpackningar som kunderna ser fram emot att öppna. Färgtryck och fem storlekar att välja mellan. Om du vill ha neutrala brevpack kan du leta bland våra brevpack utan tryck. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Gör öppnandet av paketet till halva nöjet med brevpack.

– 5 storlekar att välja mellan – 1,8 mm vit eller brun wellpapp – Livfullt färgtryck – Invändigt tryck kan väljas till – Kan även fås som neutrala brevpack utan tryck – Hållbara, med stängning framtill

Letar du efter neutrala brevpack? Ta en titt på våra brevpack utan tryck.

Förpackningar som är klara för ditt budskap När det gäller att göra ett kraftfullt intryck med förpackningar handlar allt om presentationen – vare sig du bedriver e-handel, marknadsför event eller har en vanlig, fysisk butik. Specialdesignade brevpack gör kunderna extra glada direkt när paketet levereras. Du kan anpassa utsidan och insidan på dina specialdesignade brevpack om du vill visa ditt varumärkes personlighet eller hålla det enkelt med en brevpack utan tryck. En specialdesign är en detalj som dina kunder kanske lägger märke till – och visar för andra.

Enkel att montera och skicka
Finns i 5 storlekar, välj mellan vit eller brun E Flute-wellpapp. Våra brevpack är stabila nog att rymma små till medelstora varor för leverans, utan extra förpackning. Och de är roliga att öppna, rena unboxing-upplevelsen.

3D-designupplevelse
Är du redo att börja skapa? I vår 3D-designstudio kan du så enkelt och stressfritt som möjligt skapa ditt brevpack. När du har laddat upp din logotyp eller bild, kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och mallar för att skapa en iögonfallande design (se till att ta bort eventuella linjer från mallen för att förhindra att de trycks). När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina brevpack i kartong levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign