Loading...

Reklamväska

Skapa anpassade väskor till nästa reklamkampanj eller event – välj bara favoriten bland våra väskor och lägg till din logotyp eller företagsuppgifter. Det är ett smart sätt att öka synligheten, vart användaren än är på väg.

398 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
398 resultat


-

Skapa en rörlig reklamtavla för ditt varumärke med specialdesignade väskor.

Skapa egna väskor med din företagslogotyp eller lagets klubbmärke. Specialdesignade väskor är bra presenter eller reklamgåvor eftersom de är så användbara. De passar bra att ta med på konferenser, idrottsevenemang och på resa. Vi har ryggsäckar, gymväskor och mycket mer.

Redo att börja skapa? Ladda bara upp din logotyp eller skapa något helt nytt i vår designstudio. Du kan lägga till många egna delar, som text och bild, så att du får ett slutresultat du kan vara stolt över. Vi kan t.o.m. förhandsvisa din design innan du beställer. Och om du vill ha lite hjälp med designen har vi experter som gärna hjälper till.

Vanliga frågor och svar

Det finns flera alternativ: enfärgat tryck, färgtryck, transfertryck och brodyr. Brodyr är ett extra hållbart och färgstarkt val, perfekt till väskor som ska användas varje dag.

Vi har ett stort urval reklamväskor, som tygväskor, ryggsäckar, portföljer, datorväskor, sportväskor, messengerväskor och till och med anpassningsbara kylväskor. Filtrera efter ”Typ” för att hitta just den sort du vill ha.

Det finns många att välja mellan – filtrera efter ”Färg” så hittar du det du letar efter. Vi rekommenderar att du väljer en färg som passar bra ihop med din logotyp. En mörk logotyp passar t.ex. bra på en ljus väska.