Hoppa till huvudinnehållet

Extratjocka visitkort

Höj dig över det vanliga med ett kort mer än dubbelt så tjockt som de flesta. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • 2 pappersalternativ
  • Standardhörn
  • Livfullt fyrfärgstryck

Vill du framföra företagets budskap med besked? Nu kan du ta ditt visitkort till nästa nivå med vårt extratjocka papper. Tjockare än ett kreditkort – och mer än dubbelt så tjockt som de flesta visitkort. Detta kraftiga papper är både kompakt och lyxigt. Och med både bestrukna och obestrukna alternativ kan du skapa ett kort som är precis rätt.

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av designer i fyrfärg. (Om du redan har en färdig design kan du enkelt ladda upp den.) När du har hittat en mall du gillar gör du den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Extratjocka visitkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign