Loading...

Broschyrer

Ge detaljerad information i ett tydligt och kompakt format. Vi har tre vikningsalternativ och fullt anpassningsbara designmallar. Mer information

Fetching compatible options
Vikning
Vikt format
Pappersvikt
Papper
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Ge kunderna hela bakgrunden med företagsbroschyrer.

  • 6 storlekar
  • 4 pappersalternativ
  • 3 vikningar
  • Levereras färdigvikta och redo för utdelning
  • Antal från 25 till 20 000
  • Genomskinliga PVC-hållare som tillval (säljs separat)

Fyllda med information om ditt företag
Vi vet att ni har mycket att berätta. Med vikta broschyrer kan du berätta om alla detaljer i en vass och kompakt design. Proffsiga och prisvärda och ett bra alternativ att skicka per post eller dela ut när du ska marknadsföra ditt varumärke. Välj mellan sex storlekar, tre vikningar och fyra olika slags papper och skapa en broschyr som är nästan lika unik som ditt företag.

Informera och engagera
Vare sig du är mäklare som letar nya kunder, restaurangägare med ny spännande meny eller är ägare av ett spa finns det en stil som passar din verksamhet. Beroende på vilken storlek och vikning har vi olika pappersalternativ du kan välja mellan. Vi har alternativ med enkelfalsning, C-falsning eller Z-falsning så att du kan hitta den bästa lösningen för din text.

Alla möjligheter
Börja skapa egna broschyrer, titta igenom våra olika mallar eller filtrera efter bransch eller evenemang. Du kan också designa från grunden med ditt varumärke med hjälp av vår designstudio på nätet. Kanske vill du ha en genomskinlig PVC-hållare att ställa fram dem i? Vi tar hand om resten. Dina specialdesignade företagsbroschyrer levereras snygga, vikta och redo att gå ut till kund.

VistaPrint erbjuder Broschyrer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign