Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Vinylbanderoller

Locka uppmärksamhet både utom- och inomhus med hållbara och lätta banderoller. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Se till att din monter, evenemangsdekorationen eller ditt skyltfönster är något utöver det vanliga.

15 standardstorlekar – 3 alternativ för innebruk/utebruk – Lodräta och vågräta layouter – Öljetter som tillval (rekommenderas starkt) och stångficka – PVC-fritt material nu tillgängligt som alternativ

Ett val man lägger märke till
Du har bara några sekunder på dig att locka till dig förbipasserande, och med en personlig banner gör du det bästa av tiden. Våra vinylbanner har kraftfullt färgtryck och är både vattentäta och ljusäkta, så ingen missar dem, var du än hänger upp dem. Och nu kan du välja mellan 2 vanliga bannermaterial i PVC – samt vårt nya PVC-fria polyesteralternativ.

Det finns storlekar för alla behov – även specialbeställda mått
Våra vinylbanner finns i många vanliga storlekar, och du kan skapa en banner som passar ditt utrymme perfekt. Och vilken storlek eller vilket material du än väljer kan du välja till metallöljetter på bannern, så att du får ett säkrare och enklare sätt att hänga upp den på. Obs! Om du skapar banner för utebruk rekommenderar vi starkt våra förstärkta PVC-banner eller vårt PVC-fria material, med öljetter som tillval.)

Intuitiv designprocess
Börja med att titta i vårt galleri med designmallar eller ladda upp din egen design. Sedan kan du göra färdigt ditt val av PVC-fri polyester eller vinyl. När du hittat favoriten tar du med den in i vår designstudio på nätet: Lägg till egna detaljer och välj de alternativ som passar dig bäst, oavsett om du skapar vinylbanner för innebruk eller utebruk. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. När dina vinylbanner levereras kan du använda dem direkt. Dags att synas!

VistaPrint erbjuder Vinylbanderoller designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign