Loading...

Personliga kalendrar

Skapa en personlig kalender med dina favoritminnen eller bilder av ditt varumärke i olika sammanhang.

Kalendrar med foton som passar dina behov

Personliga väggkalendrar 2024

Väggkalendrar

Gör mobilfoton till fina, dagliga påminnelser på väggen. 4 storlekar.
 
Personliga skrivbordskalendrar 2024

Skrivbordskalendrar

Ge kontoret en personlig touch. Spiralbunden med 2 olika former.
 
Personliga kalendermagneter

Kalendermagneter

Se till att viktiga datum syns tydligt. Matt,139 x 107 mm.
 
 Personliga affischkalendrar

Affischkalendrar

Se hela 2024 på en gång. En affisch med storleken 286 x 438 mm.
 
Nyhet

Företagskalender

Följ upp projekt och bokningar med en företagskalender.
 

Så här gör du

Spoiler – det är lika enkelt som 1-2-3...4. Det är sant.
1. Välj kalender och storlek.
Börja med att välja den stil på kalender du gillar. Sedan väljer du önskad storlek eller orientering, om det behövs.
2. Välj den design du gillar mest.
Sedan går du vidare till våra färdigdesignade mallar, eller laddar upp en egen design. Från elegant minimalism till färgklickar – i vårt galleri finns det något för var och en.
3. Lägg till bilder, text och annat.
Med kalendrar på flera sidor kan du lägga till foton för var och en av de olika månaderna. Du kan till och med anpassa med text och clipart om du vill markera utvalda datum eller händelser.
4. Beställ.
Innan du beställer kan det vara bra att förhandsgranska din fotoalmanacka för att göra eventuella sista ändringar. Klicka sedan på knappen ”Lägg till i kundvagn”, gå till kassan och voilà! Vi tar hand om resten.

Gör nära och kära glada med en egen fotoalmanacka för 2024 med bilder.

Digitala kalendrar är väldigt användbara men ibland är det bättre med vanligt papper. Som ett schema fullt med vackra foton. Med en egendesignad kalender med foton får du koll på året och återupplever samtidigt dina favoritminnen från 2023, månad efter månad.

Ge mor- och farföräldrar 12 månader fyllda med foton på barnbarnen eller överraska dina bästa vänner med gruppbilder från ungdomsåren. Våra specialdesignade kalendrar är också perfekta som företagspresenter. Skapa unika presenter med foto till personalen eller använd kalendrar som reklampresenter på mässor och konferenser.

Oavsett om du är på jakt efter en klassisk väggkalender eller en skrivbordskalender för arbetsplatsen kan du skapa kalendrar för 2024 som du kommer att älska. Välj bland mängder av teman, färger och mönster. Du kan till och med markera viktiga datum som födelsedagar, namnsdagar eller viktiga företagsevent. Du kanske till och med startar en ny tradition: En sprillans ny familje- eller företagskalender varje år, tryckt i skarpa färger på papper av hög kvalitet.

Vanliga frågor och svar

Börja med att välja den typ av specialdesignad kalender som passar dig bäst. Bläddra sedan igenom våra olika mallar med olika teman och ladda upp dina favoritfoton. Du kan visa en enskild bild varje månad eller skapa ett kollage med våra layoutalternativ. När du är nöjd skapar vi kalendern och skickar den hem till dig.

Våga vara kreativ! Använd foton från den senaste familjesemestern, bilder på barnen och husdjuren eller de bästa naturfoton du tagit under året.

Vi rekommenderar att du väljer den kalender som passar bäst på ditt kontor, på skrivbordet eller i hemmet. En stor väggkalender är toppen när familjen behöver hålla koll på olika scheman och evenemang medan en skrivbordskalender kanske är bättre för dig som jobbar på distans. Kalendermagneter passar perfekt på kylen. Väggkalendrar som har 12 av dina favoritbilder och symboler på födelsedagar med mera är en perfekt present.

Ja! Medan du designar kan du lägga till viktiga datum som födelsedagar, namnsdagar, årsdagar eller annat. Under designprocessen har du också möjlighet att lägga till dekorationer i din specialdesignade kalender. Vi har en kollektion av bilder från clipart som du kan lägga till var du vill. Du kan också anpassa helger och andra datum som du vill ha med (eller inte ha med!), som tex. Alla hjärtans dag eller Mors dag.

Det beror på den typ av kalender du väljer. Med väggkalendrar och skrivbordskalendrar kan du välja startmånad. Klicka på "Redigera kalenderdatum" när du designar för att ändra detta. Affischkalendrar och kalendermagneter startar med januari.

Våra väggkalendrar och skrivbordskalendrar framställs av glansigt papper som får dina bilder att lysa. Kalendermagneter har en matt finish och våra affischkalendrar finns med lent matta eller glansiga alternativ.

Du kan se en digital förhandsgranskning på affischkalendrar och kalendermagneter innan du gör en beställning. Generera ett korrektur genom att klicka på PDF-knappen medan du designar kalendern i vår onlinestudio.

Ja, det stämmer! I vår onlinestudio kan du på ett enkelt och roligt sätt skapa egna kalendrar som är uppdaterade med en hel rad nya funktioner. Vi har också tagit fram fler storlekar och layouter som du kan välja mellan. Det kan komma fler förändringar av vissa produkter medan vi fortsätter att utveckla vårt sortiment.