Loading...

Personliga kalendrar

Gör en helt egen kalender som är proppfull med mysiga bilder.
 
 
 
 

Återupplev gamla minnen, skriv in nya: Med en fotokalender kan du göra båda delar.

Vi kan inte göra vardagen mindre kaotisk, men vi kan absolut göra den gulligare. Med alla dina favoritfoton förvandlar personliga kalendrar vardagsaktiviteterna till en fröjd som sträcker sig över hela året.

Om du har letat efter en julklapp är jakten officiellt över. Ge far- och morföräldrar 12 månader av bebisbilder (ja, djurbebisarna räknas också). Överraska din bästa vän med ett gruppfoto från gymnasiet. Eller gör din partner glad med foton av fina stunder med barnen, insta-perfekta semesterbilder eller vintage-porträtt av familjen.

Oavsett om du är på jakt efter klassiska väggkalendrar eller skrivbordskalendrar kan du skapa kalendrar för 2023 som verkligen kommer att uppskattas. Välj bland mängder av teman, färger och mönster. Du kan till och med märka ut specialdatum som födelsedagar eller jubileer. Du kanske till och med startar en ny tradition: En sprillans ny familjekalender för varje nytt år, tryckt i skarpa färger på papper av hög kvalitet.

Vanliga frågor och svar

Börja med att välja vilken typ av specialdesignad kalender som passar bäst där den ska placeras. Bläddra sedan bland mallarna med olika teman och ladda upp dina favoritfoton. Du kan välja att visa en enskild bild varje månad eller skapa ett kollage med våra layoutalternativ. När du är nöjd ser vi till att trycka och leverera direkt till din dörr.

Var kreativ! Använd foton från senaste familjesemestern, bilder på barnen och husdjuren eller dina bästa naturfotografier.

Vi rekommenderar att du väljer den kalender som passar bäst på ditt kontor, på skrivbordet eller hemma. En stor väggkalender är toppen när familjen behöver hålla koll på olika scheman och evenemang medan en skrivbordskalender är ett måste för alla som jobbar på annan ort. Kalendermagneter passar perfekt på kylen. Och väggkalendrar – anpassade med 12 av dina favoritbilder och symboler på födelsedagar med mera – blir uppskattade presenter.

Du kan se digitala korrektur på affischkalendrar och kalendermagneter. Generera ett korrektur genom att klicka på PDF-korrekturknappen medan du designar kalendern i vår onlinestudio.

Ja, det stämmer! I vår onlinestudio kan du på ett enkelt och kul sätt skapa egna kalendrar och nu har vi uppdaterat med nya funktioner. Vi har också tagit fram fler storlekar och layouter som du kan välja mellan. Det kan komma fler förändringar av vissa produkter medan vi fortsätter att förbättra vårt sortiment.