Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Personliga kalendrar

Gör en helt egen kalender som är proppfull med mysiga bilder.

Återupplev gamla minnen, skriv in nya: Med en fotokalender kan du göra båda delar.

Vi kan inte göra vardagen mindre kaotisk, men vi kan absolut göra den gulligare. Med alla dina favoritfoton förvandlar personliga kalendrar vardagsaktiviteterna till en fröjd som sträcker sig över hela året.

Om du har letat efter en julklapp är jakten officiellt över. Ge far- och morföräldrar 12 månader av bebisbilder (ja, djurbebisarna räknas också). Överraska din bästa vän med ett gruppfoto från gymnasiet. Eller gör din partner glad med foton av fina stunder med barnen, insta-perfekta semesterbilder eller vintage-porträtt av familjen.

Oavsett om du är på jakt efter klassiska väggkalendrar eller skrivbordskalendrar kan du skapa kalendrar för 2023 som verkligen kommer att uppskattas. Välj bland mängder av teman, färger och mönster. Du kan till och med märka ut specialdatum som födelsedagar eller jubileer. Du kanske till och med startar en ny tradition: En sprillans ny familjekalender för varje nytt år, tryckt i skarpa färger på papper av hög kvalitet.

Vanliga frågor och svar

Börja med att välja vilken typ av specialdesignad kalender som passar bäst där den ska placeras. Bläddra sedan bland mallarna med olika teman och ladda upp dina favoritfoton. Du välja att visa en enskild bild varje månad eller skapa ett kollage med våra layoutalternativ. När du är nöjd ser vi till att din specialdesignade kalender trycks och levereras direkt till din dörr.

Var kreativ! Använd foton från senaste familjesemestern, bilder på barnen och husdjuren eller dina bästa naturfotografier

Vi rekommenderar att du väljer den kalender som passar bäst på ditt kontor, på skrivbordet eller hemma. En stor väggkalender är toppen när familjen behöver hålla koll på olika scheman och evenemang medan en skrivbordskalender är ett måste för alla som jobbar på annan ort. Kalendermagneter är perfekta att ha på kylskåpet och väggkalendrar anpassade med 12 favoritbilder samt specialsymboler för födelsedagar och andra viktiga datum blir till omtänksamma presenter till familj och vänner.

Absolut! Specialdesignade kalendrar är utmärkta julklappar. På så sätt kan dina nära och kära varje månad få njuta av ett nytt foto av ett kärt minne.

Ja. Du kan kontrollera designen innan du lägger din beställning. Klicka bara på knappen PDF-korrektur.