Loading...

Specialdesignade skjortor

Skapa specialdesignade skjortor till jobbet med din logotyp eller design.

123 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
123 resultat


-

Marknadsför din logotyp på eleganta och proffsiga skjortor.

Skjortor med knappar är perfekta när du vill ha fräscha personalkläder och visa upp er kapacitet på evenemang som mässor och liknande. De är tidlösa och snygga och du kan anpassa dem på vänster sida av bröstet, med dekorationsalternativ för alla prisklasser. Välj mellan enfärgat tryck, fyrfärgstryck och hållbar brodyr – utmärkt val för arbetskläder som ska hålla i längden. Specialdesignade jobbskjortor bygger positiva associationer för ditt varumärke och ger hela arbetsstyrkan en proffsig och snygg stil.

Redo att skapa helt egna skjortor? Ladda upp din logotyp, bild eller design och lägg till text i vår intuitiva designstudio. Du kan till och med spara din design och visa den för en vän eller kollega innan du beställer. Och om du behöver hjälp på traven finns våra designexperter alltid tillgängliga för att ge dina idéer liv.

Vanliga frågor och svar

Vi har olika varianter för alla slags logotyper. Enfärgat tryck passar bra till enklare logotyper och ger en ”påmålad” känsla, medan fyrfärgstransfer sätter ett fotorealistiskt tryck på din specialdesignade skjorta. Du kan också välja brodyr för en logotyp som varar.

Till logotyper med många färger eller toner passar fyrfärgstransfer eller brodyr bäst. Brodyr är det mest hållbara alternativet för färglogotyper med färre än 15 färger.

Våra skjortor är designade för att hålla. För att behålla bästa skick rekommenderar vi att du inte stryker på de dekorerade områdena. Till enfärgat tryck och fyrfärgstransfer rekommenderar vi att skjortan tvättas ut och in i låg temperatur.

Våra skjortor finns i många hållbara tyger: blandmaterial, bomull, bomullstwill och funktionsmaterial.