Loading...

Bum Bags

Komfort, säkerhet och organisering – en personligt anpassad bumbag är en trendig accessoar som ger dig allt detta. Perfekt för promenader, festivaler, vandring m.m.

6 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
6 resultat


-

Få med dig saker utan att använda händerna med specialdesignade midjeväskor.

Gör vardagslooken lite snyggare samtidigt som du har alla viktiga saker inom räckhåll med anpassade bumbags. Oavsett om du är ute i skog och mark, går på festival eller reser runt i världen är bältesväskor ett smidigt sätt att ha allt inom räckhåll med händerna fria. Du kan sätta den runt midjan för en klassisk look, över bröstkorgen för en modern twist eller bara slängd över axeln som en crossbodyväska i miniformat.

Om du planerar ett företagsevent, en mässa eller att dela ut reklamgåvor är midjeväskor perfekta som minnesvärda presenter till personalen, kunder eller konferensdeltagare. På så sätt är ditt varumärke alltid synligt så fort de använder väskan.

Tack vare de många anpassningsalternativen kan du enkelt skapa en unik design som får din magväska att sticka ut. Ladda bara upp din logotyp eller en bild – eller skapa en design från grunden genom att lägga till din personliga prägel i vår interaktiva digitala studio. Och om du behöver hjälp står vårt designteam redo dygnet runt för att ge dig stöd.

Vanliga frågor och svar  

Du kan tillföra din egen unika prägel genom att använda olika trycktekniker. Brodyr har till exempel stöd för upp till 12 olika sömfärger för ett hållbart och proffsigt utseende. Sedan finns det screentryck för enfärgade tryck – ett bra val för stora beställningar. Transfertryck erbjuder obegränsade färgalternativ för ett levande och färgstarkt resultat.   

Om du redan har en design kan du ladda upp den och förhandsgranska din väska i designstudion innan du skickar in din beställning. Och om du vill ha mer hjälp på vägen kan vårt team med designexperter alltid stå till tjänst, per telefon, e-post eller chatt.

Absolut. Det går bra att beställa en enda specialdesignad bumbag. Och kom ihåg att ju fler midjeväskor du beställer, desto mindre blir priset för var och en.

Det tar 2 veckor från det att du lagt beställningen till att den levereras.

Absolut. Du kan ladda upp en fil i något av följande format: .png, .jpg, .ppt, .ai och .pdf.