Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Magnetskylt till bil

Skapa enkelt marknadsföring på språng. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Sätt dina reklamkampanjer i rullning.

  • 0,85 mm tjock magnet
  • 4 storlekar
  • Hållbart och vindtestat
  • Ljusäkta fyrfärgstryck
  • Designuppladdning tillgänglig

Letar du efter ett nytt sätt för att skapa medvetenhet om ditt företag? Med personliga bilmagneter kan du utrusta företaget bilar för snabb och effektiv reklam. Våra magnetiska skyltar är hållbara, vädertåliga och testade i vindtunnel, och rätt magnetskylt gör att förbipasserande gångtrafikanter eller andra förare snabbt lägger märke till ditt företagsnamn och din logotyp – och skapar ett starkt första intryck.

Redo att sätta igång? Börja med att välja storlek och placering av magneten. Vill du sätta den på bildörren, baktill på en skåpbil eller kanske både och? Fortsätt sedan med designen. Välj mellan att ladda upp en egen design eller lägg till dina detaljer i en av våra anpassningsbara mallar. Vi använder ljusäkta UV-bläcktryck för att trycka din design på bilmagnetens matta yta – och den färdiga produkten är redo att sticka ut vart vägen än leder.

VistaPrint erbjuder Magnetskylt till bil designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign