Loading...

Vardagsprodukter

Fyll på till hemmet, jobbet eller företaget med allt du behöver i vardagen.

Ta anteckningar

Se våra alternativ för anteckningar på evenemang, i butiker, på arbetsplatser och därhemma.
 
 
 
 
 
Ett set med tre pennor med reklam för ett teknikbolag, ett IT-bolag och en gymkedja.
 

Utskick när det är som enklast

Få allt du behöver för att spara tid och samtidigt få en perfekt look när du skickar post.

Specialdesignade stämplar: Effektivt och väl synligt

Välj bland en mängd olika former, storlekar och färger.

Handla efter bransch

Se alla våra produkter som är skräddarsydda för den bransch du verkar i.
Designtjänster
Vill du ha en helt egen stil på allt ditt kontorsmaterial? Vi hjälper gärna till.
Få designhjälp

Visa både personlighet och professionalism på specialdesignat kontorsmaterial.

Letar du efter ett enkelt sätt att imponera på vänner, släkten, kunder och affärskontakter? Utöver att synas bättre bland andra kuvert och paket kan specialdesignat kontorsmaterial förmedla förtroende, och att du är en yrkesperson att lita på. Dessutom ger det en enhetlig stil på allt ditt material, alla förpackningar och din marknadsföring.

Det är därför vi står redo att hjälpa dig att skapa specialdesignat kontorsmaterial som matchar. Du kan enkelt använda en design – t.ex. monogram, logotyper eller till och med roliga mönster – och skapa kort och personligt brevpapper med mera. Vet du inte vilken stil du vill ha? Vi finns här för dig. Ta en titt på alla våra olika mallar du kan använda med din info eller logotyp och anpassa till du får den stil just du vill ha. Och om du behöver hjälp kan vårt team för Designtjänster hjälpa dig att skapa en enhetlig stil på allt ditt kontorsmaterial eller personliga brevpapper.

Vanliga frågor och svar

Ja, det mesta av vårt kontorsmaterial kan användas både i företagssammanhang och till privata brev. Vissa mallar kanske passar bättre för det ena än det andra, och andra mallar passar med vilken design du än föredrar.

Allmänt sett gör alla typer av företag ett bra intryck på kunderna om de använder specialdesignat brevpapper med kuvert. Om du skickar ut varor och beställningar kan du också börja använda sigill och adresslappar. Bonuskort och presentkort är också bra för detaljhandeln.

Ja! Logga in och välj ”Mitt konto” så ser du menyvalet ”Beställningshistorik och efterbeställning”. Därifrån kan du snabbt beställa mer av det specialdesignade kontorsmaterial du behöver.

Ja. Innan du slutför din beställning kan du se ett korrektur av hur den färdiga produkten kommer att se ut.