Loading...

De här anpassningsbara pappersmuggarna kan hjälpa dig att synas med varenda klunk.

– NYTT: Alternativ med gräspapper – 5 storlekar, från 100 ml till 400 ml – Alternativ med enkel vägg för kalla drycker – Alternativ med dubbla väggar för varma eller kalla drycker – Beställ 1–7000 – Tillverkade av komposterbara eller återvinningsbara material – 3 typer av lock (säljs separat)

Obs! PE-bestrukna muggar måste ha logotypen ”Produkten innehåller plast”, i enlighet med direktivet för engångsplast. Våra pappersalternativ behöver inte ha den logotypen. Läs mer om detta i våra vanliga frågor och svar.

Varumärke att ta med
Engångsmuggar i papp är ett riktigt bra sätt att marknadsföra dig på och ge tillfällen till Insta-passande takeaway-drycker. Samtidigt ger de kunderna, personalen eller gästerna ett smidigt sätt att njuta av den dryck de valt. Det finns fem storlekar som passar nästan alla typer av dryck, med enkla väggar för kylda drycker och dubbla väggar för kaffe och te, så att man inte bränner fingrarna. Och tack vare att du kan beställa 1 till 7 000 kan du beställa det antal du behöver oavsett hur stort ditt företag är.

Innovativa materialval
Våra engångsmuggar i papp har en särskild vattenbaserad beläggning som vätskebarriär. Eftersom de är gjorda av stadig papp är våra komposterbara muggar ändå av hög kvalitet – de tappar inte formen snabbare än en vanlig pappmugg. Du kan dessutom kompostera dem hemma. Vi kan också erbjuda en engångsmugg med PE-beläggning, som står emot fukt och fett ännu bättre. Båda alternativen finns med enkla och dubbla väggar.

Enkel designprocess för tryck runtom
Börja med att ladda upp din egen design eller titta igenom våra anpassningsvara mallar, vi har t.ex. alternativ för kaféer, företagsevenemang och fester. Granska sedan designen i 3D så att du kan känna dig säker på den innan vi fortsätter med resten av processen. Du kan också lägga till komposterbart papper eller återvinningsbara plastlock i kassan. (Observera att vissa lock inte finns till alla storlekar.) Kontakta oss om du behöver hjälp med att designa egna pappmuggar, vi hjälper gärna till.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  1


Recenserad av 1 kunder

Förliten

24 okt. 2023 | Johan | Verified Buyer

Beställde tyvärr förliten storlek


Visar recensioner 1-1

VistaPrint erbjuder Pappersmuggar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign