Hoppa till huvudinnehållet
Pappersmuggar

Pappersmuggar

Sätt din logotyp på egna pappersmuggar till restauranger, evenemang med mera. Passar lika bra för varma och kalla drycker och det finns även komposterbara alternativ. Mer information

Volym
Material
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

– 5 storlekar, från 100 till 400 ml – Alternativ med enkel vägg för kalla drycker – Alternativ med dubbla väggar för varma eller kalla drycker – 4 typer av lock, mot en extra kostnad
– Komposterbara, plastfria alternativ – Återvinningsbara, PE-belagda alternativ

Obs! Våra PE-bestrukna pappersmuggar måste visa SUPD-logotypen. Läs mer och få användbara designtips i avsnittet Vanliga frågor.

Varumärke i farten
Engångsmuggar i papper ger dig möjlighet att skapa ett enhetligt tema eller att sprida kännedom med en proffsig look med det egna varumärket. Samtidigt ger de kunderna, personalen eller gästerna ett smidigt sätt att njuta av den dryck de valt. Det finns fem storlekar som passar nästan alla typer av dryck, med enkla väggar för kylda drycker och dubbla väggar för kaffe och te, så att man inte bränner fingrarna.

Komposterbara och återvinningsbara alternativ
Våra plastfria materialalternativ är helt nedbrytningsbara, och vätskebarriären utgörs av en vattenbaserad beläggning. Eftersom de är gjorda av stadigt papper är våra plastfria engångsmuggar ändå av hög kvalitet – de tappar inte formen snabbare än en vanlig pappersmugg. Vi har även alternativ med PE-bestruket material som står emot fukt och fett.

Designprocess för 360-gradersdesign
Börja med att titta på alla våra anpassningsbara mallar eller ladda upp din egen design. Du kan lägga till återvinningsbart papper eller plastlock till beställningen. (Observera att vissa lock inte finns till alla storlekar.) Granska sedan designen i 3D så att du kan känna dig säker på den innan vi fortsätter med resten av processen. Kontakta oss om du behöver hjälp längs vägen.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign