Loading...

Ryggsäckar

Ryggsäckar är den perfekta produkten att sätta din logotyp eller grafik på. Med vår designstudio online kan du enkelt designa en ryggsäck med din logotyp. Vare sig du jobbpendlar eller är på upptäcktsfärd kan du ta med en ryggsäck som är unik för dig.


94 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
94 resultat


-

Skapa ryggsäckar med ditt varumärke på och visa upp ditt företag, din klubb eller teamets logotyp.

Ryggsäckar med varumärke är praktiska och bekväma, och marknadsför din logotyp varje gång de bärs. Våra specialdesignade ryggsäckar finns i massor av modeller – från lättviktsryggor, mjuka ryggor med dragsko till stabilare ryggsäckar som passar friluftsliv eller när du ska ta med datorn till jobbet. Våra datorryggsäckar har fack så att du kan lägga enheterna avskilt från allt annat i ryggsäcken, samt justerbara remmar.

Specialdesignade ryggsäckar är en praktisk produkt och den påminner om ditt varumärke var du än är. Dela ut dem till teamet för att visa uppskattning eller erbjud dem till deltagarna på mässor och hjälp din logotyp att synas.

Vanliga frågor och svar

Ja. När du har gjort de första valen kan du ladda upp designfilerna i följande format: .pdf, .ai, .jpeg, .png och .ppt.

Det här är våra designtips: – Använd tydliga teckensnitt, så att texten går lätt att läsa. – Tänk på att din design ska synas och uppfattas även på håll. – Välj en färg på ryggsäcken som får din logotyp att sticka ut.

Självklart – när du är klar med designen får du granska den. Du kan till och med spara den och låta andra titta på den och bedöma innan du lägger beställningen.

Vi har ryggsäckar i många olika färger. Svart är alltid populärt, men vi har också ryggor i blått, grått, rött och många andra färger.

Ja, våra ryggsäckar har ett minsta antal när man beställer. Vissa av våra ryggsäckar med tryck kan köpas i bara 6 exemplar, men för andra är minimigränsen 25 stycken.