Loading...

Välj papper med hampablandning för ett naturligt utseende och en naturlig känsla.

– Papper 325 g/m² – 3 former – Standardhörn eller rundade hörn – Gräddfärgat och lite spräckligt med viss struktur – Tillverkat av en blandning av fibrer: 30 % hampa, 30 % återvunnet papper och 40 % papper från ansvarsfullt skogsbruk

Alternativt papper för ett speciellt kort
Letar du efter ett nytt sätt att dela dina kontaktuppgifter med kunderna? Våra visitkort i hampa använder snabbt förnybara resurser och hjälper dig att göra ett proffsigt intryck. Papperet är tillverkat av fibrer från flera olika källor – hampa, som är en snabbväxande och tålig växt, återvunnet papper och trä från ansvarsfullt skogsbruk. Resultatet är ett gräddvitt papper – med effektfulla fibrer som ger en naturlig känsla med struktur.

Snabbväxande hampa av hög kvalitet
Hampa är ett spännande pappersalternativ. Det är en snabbväxande gröda som kräver lite underhåll. Och själva papperet är av hög kvalitet – det är mindre troligt att det går sönder, gulnar eller spricker jämfört med papper som bara kommer från trä

Enkla att anpassa Redo att skapa dina specialdesignade visitkort av hampa? Om du har en färdig design kan du ladda upp en fil med några få klick. Vi har även ett galleri med flera anpassningsbara designer, inklusive branschspecifika alternativ. Hitta din favorit, lägg till dina egna detaljer och låt oss ta hand om resten. När du får dina unika kort kan du direkt börja använda dem och imponera på andra.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0


Recenserad av 1 kunder

Härlig papperskvalitet, löser problem snabbt och smidigt

18 nov. 2023 | Hampus | Verified Buyer

Nöjd med visitkorten, papperskvaliteten är väldigt trevlig. Hade lite problem med första ordern, men fick en ny leverans utan kostnad.


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign