Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort av hampablandning

Få en distinkt stil och extra hållbarhet. Tryckt på papper av hampa, återvunnet papper och material från ansvarsfullt skogsbruk. Mer information

Storlek
Hörn
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti
  • 325 g/m² papper
  • 3 formalternativ
  • Standard eller rundade hörn
  • Krämfärgade och lätt spräckliga, med en strukturerad känsla
  • Tillverkas av en blandning av fibrer: 30 % hampa, 30 % återvunnet papper och 40 % papper från ansvarsfullt skogsbruk

Alternativt papper för ett speciellt kort
Letar du efter ett nytt sätt för att dela dina kontaktuppgifter med kunder? Våra visitkort i hampa använder snabbt förnybara resurser och hjälper dig att se bra ut. Papperet är tillverkat av fibrer från flera olika källor – hampa, som är en snabbväxande och hållbar växt, återvunnet papper samt ansvarsfullt skogsbruk. Resultatet är ett gräddvitt papper – med effektfulla fibrer som ger en naturlig känsla med struktur – och en mindre miljöpåverkan än många andra papper.

Snabbväxande hampa av hög kvalitet
Hampa är ett spännande pappersalternativ. Det är en snabbväxande gröda som kräver lite underhåll. Det kräver färre resurser för att växa och tar till och med upp mer koldioxid än det släpper ut. Och själva papperet är av hög kvalitet – det är mindre troligt att det går sönder, gulnar eller spricker jämfört med papper som bara kommer från trä.

Enkelt att anpassa
Redo att skapa dina specialdesignade visitkort av hampa? Om du har en färdig design kan du ladda upp en fil med några få klick. Vi har även ett galleri med flera anpassningsbara designer, inklusive branschspecifika alternativ. Hitta din favorit, lägg till dina egna detaljer och låt oss ta hand om resten. När du får dina unika kort kan du direkt börja använda dem och imponera på andra.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign