Loading...

Se till att sticka ut med ett elegant visitkort med mjuk känsla, av träfritt papper.

– 3 format – 300 g/m² papper – 100 % vävd bomullslinters – Hörn: standard eller rundade – Känns som: Stadigt och tjockt, med en mjuk struktur – Tillverkat av återvunnet material före konsumentledet

Visitkort av bomullslinters av hög kvalitet

Vill du göra ett varaktigt intryck på kunderna? Visitkort i bomull är ett bra alternativ till vanligt papper. De vävs av återvunna bomullslinters , fibrer som är för korta för att användas till tyg. Du får ett helt unikt kort med en unik historia bakom.

Elegant stil och känsla

Vårt obestrukna vävda bomullspapper är ljust, naturligt och mjukt. Bomullsmaterialet är enkelt att skriva på tack vare den unika och lena känslan, så du kan skapa ett kort som är både vackert att se på och skönt att hålla i.

Smidig design och beställning

Redo att skapa visitkort i bomull? Utforska vårt sortiment med helt anpassningsbara visitkortsdesigner (eller ladda upp din egen). När du är klar med den designen tar vi hand om resten. Dina visitkort trycks och levereras hem till dig färdiga att göra skillnad för företaget.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  1


Recenserad av 1 kunder

Hade kunnat vara super

29 aug. 2023 | Anna | Verified Buyer

Tyvärr hade alla spår av en annan logo i rött på baksidan så alla fick kastas.. Nu gör de nya dock ett annat material så jag hoppas de blir bra..

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hej Anna! Beklagar att du inte var nöjd med din beställning! Jag ser att mina kollegor redan hjälp dig genom att skicka ut nya kort till dig i ett annat material utan konstnad, hoppas du blir mer nöjd denna gång! Vänliga hälsningar, VistaPrint Kundtjänst


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign