Loading...

Ge kunderna en smidig påminnelse om nästa bokning.

  • Vanlig visitkortsstorlek (85 x 55 mm)
  • Olika pappersalternativ
  • Finns med fyrkantiga eller rundade hörn
  • Dubbelsidigt tryck
  • FSC-certifierad produkt: Framställda av material från ansvarsfullt skogsbruk

Bra för kunderna, bra för dig
Vi vet hur viktigt det är att bygga upp en långvarig relation med kunderna – små detaljer kan göra stor skillnad. Våra tidbokningskort kan göra skillnad och ger dig en praktisk lösning. Hjälp kunden hålla ordning på bokningarna och ha företagets kontaktuppgifter nära till hands med de här små påminnelserna. Vare sig du jobbar inom sjukvård, skönhet och friskvård, på veterinärklinik, bilverkstad eller gör hembesök kan dina kunder få en praktisk lösning som hjälper dem att hålla koll.

Smidigt och nära till hands
Tidbokningskort är en bra påminnelse som förenklar vid bokningar och ger kundupplevelsen en proffsig touch. Nu behöver kunderna inte bara förlita sig på sina digitala kalendrar – de kan ha med en fysisk påminnelse i plånboken där de snabbt kan se vad som gäller. Det minskar risken för uteblivna besök, eftersom de alltid kan ha en lapp som påminnelse.

Enkla att designa och beställa
Vill du designa ett tidbokningskort som sticker ut? Se alla våra anpassningsbara mallar som är skräddarsydda just för tidsbokning. Välj önskad layout, lägg till dina företagsuppgifter och bokningsdetaljer – och gör kortet helt unikt. Vi tar hand om tryck och produktion, och du får hem proffsiga kort av hög kvalitet som du kan börja använda direkt.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign